Habertürk 04.12.2012

4 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 4 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 4 Aralık 2012 yorumu

4 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün, harekete geçmeniz gereken noktalarda, atak davranacaksınız. Eğlenceli ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Başkalarını kendinizden daha fazla düşünmek hoşunuza gitmiyor.

BOĞA
burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Evinizle ilgili alanlarda tamamlamanız gerekenler ve bitirmeniz gereken işler üzerine odaklanabilirsiniz. Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikir ve düşünceleri paylaşmakta zorlanacaksınız.

İKİZLER
burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Aktif ve duygusal tarafınızı destekleyecek iletişiminizle, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız verimli olacak. İş konularındaki isteğiniz ve işinize olan sevginiz bugün size yeterli gelmeyebilir. Çok takılmayın.

YENGEÇ burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Maddi konularda özel hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi mutsuz edebilir. Özel hayatınıza olan düşkünlüğünüz bu aralar çok fazla. Sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

ASLAN burcu 4 Aralık 2012 yorumu

İstediğiniz gibi şekillendireceğiniz bir gün olacak. Yakın çevrenizle ve ailenizle beraber hareket edeceğiniz alanlarda onlarla aynı hisleri paylaşmamanız sizi zorlayabilir. Kimseyi iknaya çalışmayın.

BAŞAK burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Bugün, hareketli olmakta ve hızlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal taraflarınız ağır basacak ve geçmişi fazlasıyla anacaksınız. İletişimde bulunacağınız insanlara önemli sırlarınızı açmayın.

TERAZİ burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Bugün, sosyal çevreniz aktif olacak ve vaktinizin çoğunu arkadaşlarınızla veya sosyal ortamlarınızda geçirmek isteyeceksiniz. Kendinizi akışa bırakabilirseniz, hayattan daha fazla zevk alabilirsiniz.

AKREP burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Bugün, toplumda kendinizi göstermekte zorlanmayacaksınız. Bazı konuşmaların üzerinde çok durmayın. Kendinize ait alanlardan zaman çalmak hoşunuza gitmese de, işlerinizi tamamlamalısınız.

YAY
burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Bugün bulunacağınız yabancı ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Bu sıralar kendinizi sosyal hissetmemeniz, insanlarla derin temasınızı zorlaştırıyor. Temiz hava almak için gayet güzel bir gün sizi bekliyor.

OĞLAK burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ketum ve ciddi yanlarınızla hayata bakacak, tutkularınızla hareket edeceksiniz. Ağzınıza gelen her şeyi hemen söylemeyin. Biraz sabırlı olun. Çevrenizden istediğiniz desteği alacaksınız.

KOVA burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınızda, duygularınızı dışa vurmanız kolay olacak. Doğru ortamlarda hislerinizi kolaylıkla karşı tarafa aktarabilirsiniz. Toplum içindeyse aynı fikirde ve doğrultuda olmanız zor gözüküyor.

BALIK burcu 4 Aralık 2012 yorumu

Tamamlamak istediğiniz işler üzerine yoğunlaşabilir, iş ortamınızda kendinizi gösterişli bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yabancı ortamlar sizi fazlasıyla yorabilir. Bu yüzden sevdiğiniz ortamlarda bulunun.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER