Habertürk 04.10.2012

4 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 4 Ekim 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 4 Ekim 2012 yorumu

4 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Akraba veya kardeşlerinizin hayatında birtakımgeri çekilmeler yaşanabilir. İş ilişkilerinizde fedakâr olabilirsiniz. İnsanların sizi kandırmasına ve üzerinize yük bindirmesine izin vermemelisiniz.

BOĞA burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Parasal konularda 4-5 ay boyunca geri çekilmeler görülebilir. Tavırlarınızı gözden geçirin. Arkadaşlarınızın ve sosyal ortamlarınızın aşk hayatınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

İKİZLER burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Jüpiter’in gerilemesiyle karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için kendi içinize yönlenmelisiniz. İş alanlarınızdaki etkiler, aile hayatınızda fedakarlıklarda bulunmanıza neden olabilir.

YENGEÇ
burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Sizi her tür olumsuzluklardan koruyan Jüpiter, bugün itibarıyla birmüddet bazı olaylara fazlamüdahale etmeyecek. Dış çevreden alacağınız etkilerle, yanlış yönlendirilmelere açık olabilirsiniz.

ASLAN
burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Sosyal çevrenizde ve arkadaşlıklarınızda şanslarınızı değerlendirmek için iyi bir dönemdesiniz. Bugün, parasal konularda dikkatli adımlar atmaya çalışın. Önemli alışverişlerden kaçının.

BAŞAK
burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Bugün itibarıyla birkaç ay boyunca kariyer ve iş alanınızda gerileyecek olan Jüpiter, karşınıza çıkan fırsatlarınızı gözden geçirmenize neden olacak. Özel ilişkilerinizde yanıltıcı etkilere dikkat.

TERAZİ burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk,medya alanlarınızda bazı geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, iş alanlarınızda hayal kırıklıkları yaşamanızmümkün.

AKREP burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Birkaç ay boyunca eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal durumlarında bazı geri çekilmeler oluşabilir. Sosyal ortamlarda yanlış yönlendirilme etkileriniz var. Aşkta da hayal kırıklıkları olabilir.

YAY burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Evlilik ve ikili ilişkiler alanınızı etkileyecek olan Jüpiter, kararlarınızda birtakım geri çekilmeleri hayatınıza taşıyabilir. Aile hayatınızdaki dağılmalar ve belirsizlikler iş alanlarınızda sizi etkileyebilir.

OĞLAK
burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Jüpiter, iş, hizmet alanlarında geri çekilmelere neden olabilir. Zihniniz de karışıklığamüsait. Çevrenizde oluşan koşullar işlerinizi sekteye uğratabilir. Gerçekçiliği elden bırakmayın.

KOVA burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Aşk, eğlence, yaratıcılık ve çocuk alanlarınızda gerileyecek olan Jüpiter karşınıza çıkardığı fırsatları ve şansları bir kez daha gözden geçirmenize neden olabilir. Bugün, parasal konularda karar almayın.

BALIK
burcu 4 Ekim 2012 yorumu

Aile hayatınızda gerileyen Jüpiter, bazı geri çekilmelere neden olabilir. Yine bugün, özel hayatınızda hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Ya da siz sevdiğiniz insanı hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER