@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.09.2013

4 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Güne oldukça enerjik ve iyimser başlayacaksınız. Öğleden sonra ise detayların önem kazandığı ve iletişimin arttığı bir güne devam edeceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünün astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a açıklıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

4 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Güne bir çok detayla uğraşmak zorunda kalarak başlayabilirsiniz. Bunun sizi yormasına, sağlığınızı tehdit etmesine izin vermeyin. Ofisinizdeki hareketlilik de aynı etkileri yaratacak. Öğlen saatlerinden sonra yardım almanız mümkün. Ortaklaşa işler daha çok gündeme gelecek. Eşiniz ya da partnerinizle mutlu olabilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Sabaha oldukça hareketli, enerjik ve iyimser başlayacaksınız. Hayattan zevk almaya devam edip, kendinizi göstermekten ve riskli hareketlerde bulunmaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak öğleden sonra yığılan iş detayları yüzünden ofisinizin baskısını üstünüzde hissedebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde somutlaştırmanız gereken konular karşınıza çıkacak.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Güne aileniz, eviniz ya da güvenliğinizle ilgili konularda acilen yapmanız gereken işlerle başlayacaksınız. Oldukça girişken ve hareketli bir güne adım atacaksınız. Ancak öğlene doğru bir müddet hayatın durduğunu düşünebilirsiniz. Ancak akşama doğru enerjiniz yenilenecek, hayattan daha zevk aldığınız ve huzur bulduğunuz saatlerle günü bitireceksiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Sabah saatlerinde telefon, mesaj ya da iletişim bombardımanıyla yataktan fırlamış olabilirsiniz. Bolca konuşma veya yazışma arasında bir de kısa ziyaretlerle güne devam edebilirsiniz. Öğleden sonra ise hayatın daha yavaşladığını göreceksiniz. Bu fırsatla, daha huzurlu bir şekilde evinize, ailenize ve güvenliğinize ait konularla ilgilenmek için olanaklar bulacaksınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Günün ilk saatlerinde maddi konulardaki girişimleriniz önem kazanacak. Mümkün olduğu kadar bütçenize özen göstermenizi ve harcamalarınızı kontrol etmenizi öneririm. Öğleden sonra tüm iletişim kanallarınız daha açık olacak. Kardeşler, yakın çevre veya komşularla ilişkiler önem kazanabilir. Gün içinde yeni şeyler öğrenme isteğiniz artacak.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Öğlene kadar kendinizi cesur, atak ve girişken hissedeceksiniz. Rahatça kendinizle ilgili konularla ilgilenebileceksiniz. Öğlene doğru daha durağanlaşmanız mümkün. Öğleden sonra ise gündeminize maddi konular egemen olacak. Bütçenizi sağlama almak isteyeceksiniz. Kaynaklarınızı korumaya çalışmanızı tavsiye ederim.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Son günlerde kendinizi hapsedilmiş ve kısıtlanmış hissetmekteydiniz. Öğleden sonra artık kendinizi gösterebileceğiniz olaylarla karşılaşmanız mümkün. Kişiliğiniz, görünümüz, imajınızla ilgili olarak yapmak istediğiniz değişiklikler varsa günün ilerleyen saatlerinde uygun imkanlar ortaya çıkabilir. Daha dışa dönük ve kendinizden emin olarak günü bitireceksiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Günün ilk saatlerinde geleceğe ilişkin planlarınızla uğraşabilirsiniz. Grup çalışmalarınıza devam ederken, arkadaşlarınızla da ilgili konularda hareketlilik olabilir. Ancak öğlenden sonra ağırlaştığınızı hissederek kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalıp kendinizi dinlemek için uygun bir zamanda bulunacaksınız. Bu arada olayların perde arkasını da görebilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Güne kariyerinizde devam etmekte olan olaylarla başlayacaksınız. İşinizle ilgili bu enerjiniz, öğleden sonra yerini arkadaşlarla beraberlik arayışına götürecek. Ayrıca geleceğe dönük planlarınızı sabitlemek isteyeceksiniz. Grup çalışmaları yapmak ve cemiyet içinde hareket etmek için uygun bir gündesiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Yurtdışı, ithalat, ihracat ya da medyayla ilgili konulardaki girişimleriniz günün ilk saatlerinden itibaren devam edecek. Ancak öğle saatlerinde kendinizi bir süre boşlukta kalmış gibi hissedeceksiniz. Daha sonra tüm enerjinizi, kariyerinize ve hedeflerinize yöneltebilirsiniz. Gücünüzü ve otoritenizi göstermek hoşunuza gidecek.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Sabah borç ve alacak, kredi, prim işlerinde son düzenlemeleri yapacaksınız. Öğleden sonra ise kendinizi maddi ve manevi olarak genişletebileceğiniz fırsatlar yer alıyor. Hukuksal işlerinizde, akademik konularda ve uzak ülkelerle ilişkilerde olumlu olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizi daha iyimser hissedeceksiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Sabaha ortağınızla veya partnerinizle olan ilişkileriniz damgasını vuracak. Evliyseniz daha girişken olmanız gerekecek. Eleştiri ya da karşıtlıklarla uğraşmak enerjinizi azaltabilir. Öğlene doğru zorlansanız da, ilerleyen saatlerde daha rahatlayacaksınız. Gündeminizde eşinizin ya da ortağınızın parası ve ortaklaşa gelirleriniz yer alacak.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER