Habertürk 04.01.2012

4 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 04 Ocak 2012 yorumu

4 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün, iş alanlarınızda yapacağınız işlerin somut karşılığını alacağınız ve parasal konularda kendinizi güvende hissedeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal çevrenizdeki anlaşmazlıkları kafanıza fazla takmayın. İşe yönelin.

BOĞA burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Hayatın sizi birçok açıdan desteklediğine şahit olacak, gelişiminiz için farklı konulara yöneleceksiniz. İş ilişkilerinizde tatminsizlikler olabilir. Yaratıcı işlere yönelmelisiniz.

İKİZLER burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün canınız bir şey yapmak istemeyebilir. Hayatı ve uğraşılması gerekenleri gözünüzde büyütebilirsiniz. Kafanızda oluşturduğunuz hayalleriniz sizi mutlu edebilir, ev ve aile konularında gücünüzü ortaya koyabilirsiniz

YENGEÇ burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün, sosyal ortamlardaki etkinliklere katılabilirsiniz. Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler geleceğinize daha bir umutla sarılmanıza neden oluyor. Ortaklık yapmayı seviyorsunuz. İş alanlarınızda hızlı bir gün olabilir.

ASLAN burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün, keyifli yapınızla iş ortamlarınızda şartları lehinize çevirebilirsiniz. Yapacağınız işlerin bir üst seviyeye geçtiğini görmek sizi mutlu edecek. Para konusunda güzel gelişmeler var. Sevgilizle aynı fikirde olmayabilirsiniz

BAŞAK burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün, oldukça keyifli ve dış ortamlara yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Farklı ortamlar hayatınız adına sizi harekete geçirebilir. İş alanlarınızda hâlâ halledemediğiniz birtakım sorunları kafanızda çok büyütmemeye çalışın.

TERAZİ burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün, ortaklaşa para konuları ön planda olacak. Ailenizle ilgili para hesaplarını düzenlemek ve bir plan oluşturmak için uygun bir gün. Dikkatli ve temkinli atılacak adımlar, parasal konularda rahatlamanıza neden olabilir.

AKREP burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle uyumlu olacaksınız. İletişime dayalı işlerinizde iş ortaklarınızla hareket edebilirsiniz. Ailenizin söylediklerini kafanıza takıyorsunuz, insanların moralinizi bozmasına izin vermeyin.

YAY burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün, iş alanlarınızda ağır ama temkinli ilerlemeyi tercih edeceksiniz. Önemli parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdekilerle anlaşmazlıklar olsa bile enerjinizle üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

OĞLAK burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün keyifli ortamlarda oldukça güzel bir gün geçirebilirsiniz. Canınız çalışmak istemeyecek; sadece rahatlamak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda her şey yolunda. Parasal konularda rahat olmayı öğrenseniz, her şey daha güzel olabilir.

KOVA burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün evinizde keyfiniz yerinde olacak, sabah saatlerinde içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. İşlerinizi halletmek, yapılması gerekenlerin detayıyla uğraşmak zor gelebilir. Ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak.

BALIK burcu 04 Ocak 2012 yorumu

Bugün iletişiminizde temkinli etkiler söz konusu... Sosyal ortamlarda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz. Özel yaşantınızda veya ortaklı işlerinizde enerjiniz sizi doğru yönlendirecek. Güzel etkileşimli bir gün.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER