Habertürk 04.02.2013

4 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 4 Şubat 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 4 Şubat 2013 yorumu

4 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Bugün sabah saatlerinde daha çok ortaklaşa para mevzularına odaklanabilirsiniz. Bilinçaltınızda bazı şeyleri bir türlü doğru düzgün yapamadığınızı düşünebilirsiniz. Hisleriniz kuvvetli çalışacak.

BOĞA burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Haftaya özel ilişkileriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Her şeyi sadece kendiniz için yapmamaya, bencil olmamaya özen gösterin.

İKİZLER burcu 4 Şubat 2013 yorumu

İş ve kariyer alanlarınızda kişisel kandırmacalardan ve yönlendrilmelerden uzak durmanız gerekebilir. Önemli projelere başlamak yerine var olanlarda yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız.

YENGEÇ burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Bugün bulunacağınız dış ortamlar veya farklı yerlerde yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Önemli görüşmelerden ve girişimlerden uzak durun. Çabuk tepki vermeye müsait olacaksınız.

ASLAN burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Haftaya eviniz veya ailenizle ilgili konular ön planda olarak giriş yapacaksınız. Vücut savunmanız düşük çalışacağından önemli işlerdense, basit ve sizi yormayacak işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

BAŞAK burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Başkalarından alacağınız tavsiyeler veya görüşler bugün sizi yanlış yönlendirebilir. Özel hayatınızla ilgili konularda kendinize güveniniz düşük çalışacak. İletişiminize gün boyunca dikkat edin.

TERAZİ
burcu 4 Şubat 2013 yorumu

İş alanlarınızda yardımsever etkilerle hareket etmeniz gereken bir gün. Enerjiniz düşük olacağından alerji, enfeksiyon ve hastalığa meyilli olabilirsiniz. Sabah saatlerinde para işlerinizi halledebilirsiniz.

AKREP burcu 04 Şubat 2013 yorumu

Yaratıcılığınızın arttığı bu dönemde aşk hayatınızda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Durum karışıklığı ve bazı şeylerin netleşmemesi harekete geçmenizi engelleyebilir. Kendinize güvenmelisiniz.

YAY burcu 4 Şubat 2013 yorumu

İsteksiz başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini daha kararlı bir enerjiye bırakacak. Ev ve aileniz için harekete geçeceğiniz konularda önemli kararlardan uzak durmalısınız. İletişimde zorlanabilirsiniz.

OĞLAK burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Sabah saatlerinde paraya dayalı işlerinizde bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Yakın çevrenizde temas halinde olacağınız kişiler bugün sizi yanlış yönlendirebilirler. Ani tepkiler vermekten kaçının.

KOVA burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Bugün paraya dayalı anlaşmalarınız veya işleriniz varsa yönlendirilmelerden uzak durmalısınız. İş alanlarınızda kendi doğrularınızı karşı tarafa aktarmakta zorlanabilirsiniz. Hemen sinirlenmeyin.

BALIK burcu 4 Şubat 2013 yorumu

Enerjinizi istediğiniz gibi yönlendirmekte bugün biraz zorlanabilirsiniz. Vücut savunmanız düşük çalışacağından sağlığınızı fazla zorlamayın özellikle iş yapmanız gereken koşullarda dikkatli olun.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER