@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.07.2014

4 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün ikili ilişkilere zaman ayırmalısınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 4 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

4 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Güne bir çok detayla uğraşmak zorunda kalarak başlayabilirsiniz. Bunun sizi yormasına, sağlığınızı tehdit etmesine izin vermeyin. Ofisinizdeki hareketlilik de aynı etkileri yaratacak. Öğle saatlerinden sonra yardım almanız mümkün. Ortaklaşa işler daha çok gündeme gelecek. Eşiniz ya da partnerinizle mutlu olabileceğiniz bir gün.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Sabaha oldukça hareketli, enerjik ve iyimser başlayabilirsiniz. Hayattan zevk almaya devam edip, kendinizi göstermekte ve riskli hareketlerde bulunmakta sakınca görmeyebilirsiniz. Ancak öğleden sonra yığılan iş detayları yüzünden ofisinizin baskısını üstünüzde hissedebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde somutlaştırmanız gereken konular karşınızda olacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Günün ilk saatlerine aileniz, eviniz ya da güvenliğinizle ilgili konular ve bu konularda acilen yapmanız gereken işlerle başlayabilirsiniz. Oldukça girişken, hareketli bir güne adım atabilirsiniz. Ancak öğlene doğru bir müddet hayatın durduğunu düşünebilirsiniz. Akabinde enerjiniz yenilenecek, hayattan daha zevk aldığınız, huzur bulduğunuz saatlerle günü bitirebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Sabah saatlerinde telefon, mesaj ya da iletişim bombardımanıyla yataktan fırlayabilirsiniz. Bolca konuşma, yazışma arasında kısa ziyaretlerle güne devam edebilirsiniz. Öğleden sonra ise hayatın daha yavaşladığını görebilirsiniz. Bu fırsatla, daha huzurlu bir şekilde evinize, ailenize ve güvenliğinize ait konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Günün ilk saatlerinde, maddi konulardaki girişimleriniz önem kazanacak. Mümkün olduğu kadar bütçenize özen göstermeli, gelir, gider ve harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Öğleden sonra tüm iletişim kanallarınız daha açık olacak. Kardeşler, yakın çevre, komşular önem kazanacak. Öğrenme isteğiniz artacak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Öğlene kadar kendinizi cesur, atak ve girişken hissedebilirsiniz. Rahatça kendinizle ilgili konularla ilgilenebilebilirsiniz. Öğlene doğru daha durağanlaşabilirsiniz. Öğleden sonra ise gündeminize maddi konular egemen olacak. Bütçenizi sağlama almak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı korumaya çalışmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Son günlerde kendinizi hapsedilmiş, kısıtlanmış hissediyordunuz. Öğleden sonra artık kendinizi gösterebileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kişiliğiniz, görünümünüz, imajınızla ilgili olarak yapmak istediğiniz değişiklikler varsa, günün ilerleyen saatlerinde uygun imkanlar ortaya çıkabilir. Daha dışa dönük ve kendinizden emin olarak günü bitirebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Günün ilk saatlerinde geleceğe ilişkin planlarınızla uğraşabilirsiniz. Grup çalışmalarınıza devam ederken, arkadaşlarınızla ilgili konularda da hareketlilik görebilirsiniz. Ancak öğlenden sonra ağırlaştığınızı hissederek, kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalıp, kendinizi dinlemek için uygun bir zamanda bulunabilirsiniz. Bu arada olayların perde arkasını da görebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Güne kariyerinizde devam etmekte olan olaylarla başlayabilirsiniz. İşiniz, mesleğinizle ilgili bu enerjiniz, öğleden sonra yerini, arkadaşlarla beraberlik arayışına götürecek. Ayrıca geleceğe dönük planlarınızı sabitlemek isteyebilirsiniz. Grup çalışmaları yapmak, cemiyet içinde hareket etmek için uygun bir günde olabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Yurtdışı, ithalat, ihracat ya da medyayla ilgili konulardaki girişimleriniz günün ilk saatlerinden itibaren devam edecek. Ancak öğle saatlerinde, kendinizi bir süre boşlukta kalmış gibi hissedebilirsiniz. Daha sonra tüm enerjinizi, kariyerinize, hedeflerinize yöneltebilirsiniz. Gücünüzü, otoritenizi göstermek hoşunuza gidecek.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Sabahleyin borç, alacak ilişkilerinde, kredi, prim işlerinde son düzenlemeleri yapabilirsiniz. Öğleden sonra ise kendinizi, maddi ve manevi olarak genişletebileceğiniz fırsatlar yer alıyor. Hukuksal işlerinizde, akademik konularda, uzak ülkelerle ilişkilerde olumlu olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Sabah saatlerine ortağınızla ve partnerinizle olan ilişkileriniz damgasını vuracak. Evliyseniz daha girişken olmanız gerekecek. Eleştiri ya da karşıtlıklarla uğraşmak enerjinizi azaltabilir. Öğlene doğru zorlansanız da ilerleyen saatlerde daha rahatlayabilirsiniz. Gündeminizde eşinizin ya da ortağınızın parası, ortaklaşa gelirleriniz yer alacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

astroloji gunluk burc


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER