@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.08.2013

5 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Günün önemli bir kısımda Ay açısız, boşlukta kalacağı için, bugün yeni işlere başlamak yerine, birikmiş işlere zaman ayırmak yerinde olabilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

5 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Günün büyük bir bölümünü ailenizle birlikte geçirebilirsiniz. Çalışıyor olsanız bile dikkatiniz evdekiler üzerinde olacak. Onların duygusal ihtiyaçları ya da aile içindeki sorumluluklarınız öne çıkabilir. Ebeveynlerinizle ilgilenmek, eve yönelik işleri tamamlamak size de iyi gelebilir. Ruhunuzun rahatladığını hissetmeniz mümkün. Akşam saatlerinde kendinize vakit ayırabilir, hoş zamanlar geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye daha yakın olabilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Bugün yoğun bir gündem sizi bekliyor. Pek çok konuda konuşmanız ve fikir alışverişinde bulunmanız gerekebilir. Yapacağınız toplantılardan karlı çıkmak istiyorsanız, aklınızın yanı sıra duygularınızı kullanmanız gerekiyor. Karşı tarafla kuracağınız empati farklı bir bakış açısı kazanmamıza yardımcı olacaktır. Akşam saatlerindeyse evdeki telaş artıp, sorumluluklarınız ağır basabilir. Yapılması gereken işleri kolaylıkla organize edebilirsiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Gün içerisinde harcamalarınız göze çarpabilir. Elinizdeki parayı daha iyi değerlendirmenin yollarını düşünebilirsiniz. Alışveriş yapmak için çok da uygun bir gün değil. Satın alacağınız şeyin ihtiyacınızı karşılayıp karşılamadığını düşünmeniz yerinde olur. Böylece paranızı daha tasarruflu harcayabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız haberler dikkatinizi başka bir yöne çekebilir. Yakınlarınız, komşularınız ya da kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Güne herkese göre bir adım önde başlıyorsunuz. Kişisel isteklerinizi ön plana alabilirsiniz. Ancak çok ısrarcı olmamalı, yumuşak davranmaya özen göstermelisiniz. Böylece şansın, fırsatın yakınınıza geldiğini görebilir, onu yakalayabilirsiniz. Ne zamandır yaptırmanız gereken sağlıkla ilgili bir tetkik varsa bugüne denk getirmeniz iyi olur. Akşam saatlerinde organizasyon yönünüz daha ağır basacaktır. Özellikle maddi konularda daha kontrollü olabilirsiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Günün ilk kısmında kontrol edebileceğiniz şartlar sebebiyle gerilebilirsiniz. Oldukça doğal olan bu süreci daha sabırlı aşmaya çalışmanızda fayda var. Yapacağınız ibadet, dua ya da meditasyon gibi çalışmalarla enerjinizi kolayca dengeleyebilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelip, endişelerinizin artmasına sebep olabilir. Ancak enerjinizi kontrol edebildiğinizde rahatlayacaksınız. Akşam saatlerinde ise üzerinizdeki ağırlık kalkacak, rahatlamış olacaksınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Bugün arkadaşlarınızla beraber olabilirsiniz. Onların sorunlarına çözüm arayabilir, yaşadıkları engelleri aşmalarına yardımcı olabilirsiniz. Duygusal konular daha öne çıkacağı için hassaslaşmanız olası. Eğer sinirleriniz gerilirse kontrolü elden bırakmamanız yerinde olur. Sonradan pişman olmamak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Akşam saatlerinde günün ve olayların yorgunluğunu hissedebilir, biraz geri plana çekilebilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Gün boyunca işiniz, kariyeriniz, mesleğiniz adına pek çok sorunu çözmek durumunda kalabilirsiniz. Yöneticilerinizin, üslerinizin sizi izlediğini, takip ettiğini bilmenizde fayda var. Sorunları çözmedeki maharetinizi ortaya koymak için iyi bir fırsat. Duygusal iniş çıkışlar yaşamanız da olası. Yapmanız gereken işleri ertelemeden sonuca bağlamanızı tavsiye ederim. Böylece akşam saatlerinde daha rahat olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte günün yorgunluğunu eğlenerek atabilirsiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Güne daha iyimser, pozitif bakarak başlıyorsunuz. Kendinizi geliştireceğiniz, farklı şeyler öğrenebileceğiniz fırsatlar yakınınızda olacaktır. İnternette ya da bir dergide karşılaşacağınız bir konu sizi alıp sürükleyebilir. Duygularınıza yönelik şeylere ilginiz olabilir. Kendinizi geliştirdikçe olayları bir üst basamaktan değerlendirmenin farkını yaşayacaksınız. Akşam saatlerinde ön planda olduğunuzu bilmeli, hazırlıklarınızı ona göre yapmalısınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Bugün maddi konulara özellikle önem göstermenizi tavsiye ederim. Ortaya çıkacak ek ödemeler sebebiyle parasal sorunlar çıkabilir. Kontrollü olmanız size de yarar sağlayabilir. Ayrıca gün içinde zorunlu haller dışında, her türlü operasyondan sakınmanız yerinde olur. Basit bir manikürün bile sorun çıkarmaması için hijyene önem verin. Akşam saatlerinde üzerinizdeki yük kalkacak.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Eşinizle birlikte zaman geçirmeniz, çalışıyor olsanız da onun ihtiyaçlarına cevap vermeniz yerinde olur. Ortaklaşa işler yapmak için oldukça güzel, ancak kalıcı karar vermek için uygun bir günde olmadığınızı bilmenizde fayda var. Partneriniz, ortağınız sizin için önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte romantik dakikalar geçirebilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Pek çok işi bir arada yapmanız gereken bir güne başlıyorsunuz. Size yardım eden kişilerle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Onların duygularına önem vermeniz, sorunlarına çözüm aramanız yararlı olur. Gün içinde kendinize de zaman ayırmalısınız. Beslenmenize, hijyeninize, sağlığınıza dikkat etmeniz yararlı olur. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Keyifli bir güne başlıyorsunuz. Kendinize zaman ayırabilir, kişisel isteklerinizi ön plana alabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için keyifli hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek de ruhunuzu besleyecektir. Günü iyi değerlendirdiğinizde, akşam başlayabilecek koşuşturmadan zevk alabilirsiniz. Pek çok işi bir arada yapmanız gerekeceğinden, sağlığınızı ihmal etmeyin.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER