Habertürk 05.12.2012

5 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 5 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 5 Aralık 2012 yorumu

5 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün geçmişe yönelik düşünceler kafanızda yer edebilir. Sevdiklerinize karşı kafanız karışık olabilir. Öğleden sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çalışma temponuz hızlanacak.

BOĞA burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Ev hayatınızdaki yoğunluğunuz yerini aşk hayatınıza veya yaratıcılığa dayalı işlerinize bırakabilir. Hayattan almanız gereken keyfi akşam saatlerinde hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız kafanızı bulandırabilir.

İKİZLER
burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Bugün tüm işlerinizi hızlıca halledip geri kalan zamanda evinizde olmanın özlemini çekebilirsiniz. İş sorumluluklarınız sizi yoruyor. Aile hayatınız bugün itibarıyla birkaç gün gündeminizde olacak.

YENGEÇ
burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Genel olarak bugün kafanız dalgın olabilir. Düşüncelerinizi toparlamakta zorluk çekebilirsiniz. Öğleden sonra, iletişim trafiğiniz hızlanacak. Vereceğiniz sözlere dikkat edin ve her şeyin notunu alın lütfen.

ASLAN burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Bugün kişisel kararlarınızı uygularken biraz zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra parasal konularda kafa dalgınlıklarınız söz konusu olabilir. Önemli işlere kalkışmayın, her şeyi hemen halletmek isteyeceksiniz.

BAŞAK burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Öğleden sonra özel hayatınızda bazı konularda kafanız net olmayacak. Yine de kendinizi birkaç gün boyunca canlı ve hareketli hissedeceksiniz. Bir sözünüz varsa yerine getirmek için isteksiz olabilirsiniz.

TERAZİ burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Birkaç gün boyunca iş alanlarınızda yapmanız gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Canınız önemli ve detay gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebilir. Aile hayatınızda bazı içsel stresler oluşabilir.

AKREP
burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz ve sosyal ortamlarda bulunacağınız birkaç gün geçireceksiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırırken çevrenizden destek almak sizin için önemli olacak.

YAY
burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Fazlasıyla koşturacağınız ve göz önünde olacağınız birkaç gün içindesiniz. Bugün önemli işleriniz varsa kafanız dalgın ve karışık olabilir. İyimserlikle hareket etmeniz, sıkıntılarınızı aşmanız için birebir.

OĞLAK burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Bugün başkalarıyla yapacağınız görüşme ve konuşmalarda biraz dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Her şeyi gözünüzde fazla büyütmeyin ve işlerinizi ertelemeyin. Grupsal işlerinizden şans sağlayabilirsiniz.

KOVA burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Bu birkaç gün boyunca ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. İş hayatınızda beklediğiniz destekleri rahatlıkla alabilirsiniz. Yalnız harekete geçmekte zorlanıyorsunuz, biraz daha gayretli olmalısınız.

BALIK burcu 5 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Hareketlerinizin belirsizliği ve kararsızlığı sizinle bir arada olan insanların da kafasını karıştırıyor. Arakadaşlarınız ve çevrenizle birlikte hareket etmeye çalışmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER