Habertürk 05.10.2012

5 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 5 Ekim 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 5 Ekim 2012 yorumu

5 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Satürn ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. 2.5 yıl boyunca ortaklaşa para alanlarında önemli testler yaşayabilirsiniz. Başkalarının parası konusunda sorumluluklarınız artabilir.

BOĞA
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. 2.5 yıl boyunca değişimlere maruz kalabilirsiniz.

İKİZLER
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız bir dönem.

YENGEÇ
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlıyor. 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda sorumluluklar üstleneceksiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

ASLAN
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluklar gündeme gelebilir. Kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimlere gereğinden fazla önem vermemelisiniz.

BAŞAK
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Bugün itibarıyla, satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız başlıyor. 2.5 yıl boyunca Satürn ilişkilerinizi sağlamlık açısından test edebilir.

TERAZİ burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn, 2.5 yıl boyunca sizi sahip olduğunuz değerler ve para alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Parasal konularda bugün önemli adımlar atabilirsiniz.

AKREP burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn burcunuza geçerek hayatınızı yeniden yapılandırmanız için sizi harekete geçirecek. Sorumluluk alacak, kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. İlerisi için hazırlanmanın tam zamanı.

YAY
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Ekim ayı itibarıyla olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye başlayabilir. Geçmişten biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları temizlik adına bırakıp geleceğe umutla bakmalısınız.

OĞLAK
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn, 2.5 yıl boyunca arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız.

KOVA
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn kariyer ve iş alanlarınızda 2.5 yıl boyunca dolaşmaya başlayacak. Kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz başlayacak. Geçmişte inşa ettiğiniz kariyeriniz aşamalardan geçecek.

BALIK
burcu 5 Ekim 2012 yorumu

Satürn burç değiştirecek ve bu sefer eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye başlayacaksınız. Yaptıklarınızın meyvelerini artık toplamaya başlayabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER