@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.09.2013

5 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Bugün kendinize verdiğiniz değeri sorgulayacaksınız. Hayatın büyük bir deneyim olduğunu düşünecek ve bu deneyimi öğrenmeye istek duyacaksınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

5 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Günlük yaşamınızın hareketliliği ve rutin işlerinizin birbirine girmesiyle uğraşabilirsiniz. Kendinizi oldukça iyimser hissetseniz de, sağlığınıza dikkat etmeniz yerinde olur. Detay gerektiren konular veya hizmet içeren alanlarda çalışmanız mümkün. Çalışanlarla ilişkileriniz artacak.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Spekülasyona açık bir gündesiniz, dikkat edin. Abartılı hareketlerden ve risk almaktan kaçınmanızı tavsiye ederim. Yarışmalara, kumara, spora ya da hobilere yönelmek isteyebilirsiniz. Sevgi alma ve verme kapasiteniz de artacak. Yaratıcılığınızın ve sanatsal yönünüzün öne çıkacağı bir gün olacak.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün anneniz ve babanızla ilgilenmeniz mümkün. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek sizi erken çocukluk yıllarınıza götürebilir. Dolayısıyla özünüze ve bilinçaltınıza inmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda eviniz ve güvenliğiniz de önem kazanacak. Bugün gayrimenkuller üzerinde durabilirsiniz. Toprakla ilgilenmek iyi gelecek.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde öğrenme ve öğretme kapasiteniz artacak. Öğrenme kapasiteniz artsa da, yanlış anlamalara engel olmak için abartıdan uzak olmalısınız.Yakın çevrenizdeki hareketlilik sizi de heveslendirecek. Telefon, her çeşit posta trafiği ve bilgisayarla iletişiminiz artacak. Mesajlarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Kendinize biçtiğiniz değeri sorgulayacaksınız. Gün içinde paranızla, bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Kaynaklarınızı kontrol ederek güven ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumak ve büyütmek için hareket etmeniz de mümkün. Hırsınızı ve isteklerinizi abartmamanızı tavsiye ederim.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Ön planda olmak ve kendinizi göstermek için şartlar bugünde devam edecek. Bu nedenle yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyeceksiniz. Kişisel bakımınız ve görünümünüzle ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. Duygusal değişikliklere açık olduğunuz için kararlı olmaya özen göstermenizi, ancak inat etmemenizi tavsiye ederim.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Kendinizi sınırlanmış, kıstırılmış, hapsedilmiş hissedebilirsiniz. İyimser enerjilerle hareket etseniz de, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini görebilirsiniz. Bu yüzden şartlara teslim olmanızı ve olayları akışına bırakmanızı öneririm. Dinlenmek, yalnız kalıp hayatınızı sorgulamak için uygun bir günde bulunuyorsunuz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
İşiniz ve kariyerinizden elde ettiğiniz değerler gün boyunca ön planda olacak. Bugün sosyal gruplar içinde bulunmak sizi mutlu edecek. Arkadaşlarınız içinde kendinizi iyimser bir yapıda bulacaksınız. Dostlarınızla konuşarak ve fikir paylaşarak yeni düşünceler geliştirebilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
İşiniz ve toplumsal statünüz bugün de ön planda olacak. Fırsatları kaçırmamanızı, ancak abartıdan uzak olmanızı tavsiye ederim. Üstlerinizle, müdürlerinizle, patronlarınızla birlikte olabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirip, iyimser ve enerjik bir biçimde hareket edebilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Dini konular, inançlar ve ahlaki değerlere yakın olduğunuz bir gündesiniz. Doğru ile yanlışı ayırma kapasiteniz de artacak. Olaylara daha yüksek bir bilinçle ve daha iyimser bir şekilde bakacaksınız. Hayatın büyük bir deneyim olduğunu hissedeceksiniz ve bu deneyimi öğrenme isteğiniz artacak.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bazı ortaklaşa konulardaki sırlarla uğraşabilirsiniz. Dolayısıyla dedektif gibi davranabilirsiniz. Ayrıca bugün eşinizle aranızdaki çekim gücü de artacak. Başkalarının değerleri hakkında düşünmeniz de mümkün. Psişik güçleriniz artacak. Ölüm ötesi konularla, metafizik temalarla ilgilenebilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Bugün rakiplerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kontratlar, sözleşmeler üzerinde çalışabilirsiniz. Ancak imza atmak için acele etmemenizi öneririm. Tanıdıklarınızla beraber olacak ve karşınızdakilerle ortaklaşa hareket edeceksiniz. Danışmanlık almak için uygun bir gündesiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER