Habertürk 05.11.2012

5 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 5 Kasım 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 5 Kasım 2012 yorumu

5 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Aile konularında güzel etkileşimleriniz olabilir. İş alanlarınızda ortaya koyduğunuz enerjinizin ve çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız işlerin somut karşılığını görmek istemeniz çok normal.

BOĞA burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Haftaya iletişiminiz hızlı olarak başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz sağlam olacak. Maddi konularda kafanızı çözüme yönelik çalıştırmalı ve harcamalardan kaçınmalısınız.

İKİZLER
burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Sevdiğiniz insanın arkanızda olduğunu bilmek ve yaşayacaklarınız sonucunda size destek çıkması içinizi rahatlatacak. Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceksiniz. Parasal konularda eliniz sıkı olabilir.

YENGEÇ burcu 5 Kasım 2012 yorumu

İş alanlarınızda mantığınız yüksek olacak. Çok önemli işlere girmektense, kendi kişisel isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. İş alanlarınızdaki didişmeler sizi fazlasıyla yoruyor, biraz daha esnek olmalısınız.

ASLAN
burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Uğraştığınız işleriniz için harekete geçeceksiniz. Ailevi sorumluluklar, neşenize gölge düşürmesin. Tamamlamanız gereken işlerin peşine düşün. Önemli görüşmeleri başka güne bırakın.

BAŞAK burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Arkadaşlarınızla rahat bir gün geçireceksiniz. Onlarla olan iletişiminiz duygusal açıdan sizi besliyor. Bugün dostlarınızı evinizde ağırlamak, hafif konulara odaklanmak öne çıkabilir.

TERAZİ burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Göz önünde olacağınız ortamlarda iyi iletişim kuracaksınız. İç sesinizi dinleyin ve daha çok işlerinizi tamamlamaya özen gösterin. Yakın çevrenizle bir araya gelebilir ve kısa planlar yapabilirsiniz.

AKREP burcu 5 Kasım 2012 yorumu

İşleriniz, seyahatleriniz ve kişisel planlarınız devrede olacak. Maddi konularda daha fazla neler yapabilirim düşüncesi ağır basabilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemeli ve sabırsız olmamalısınız.

YAY burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Haftaya ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Yapmanız gereken ufak tefek para işleriniz olabilir. Gece saatlerinde ilgi alanınız dış ortamlara, değişik ve farklı yerlere kayacak.

OĞLAK
burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Özel hayatınızdaki güzel gelişmeleri, sosyal çevrenize taşıyabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızdan biriyle birbirinize destek olacaksınız. Bu aralar her şeyi kafanızda fazla büyütüyorsunuz.

KOVA burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Oldukça hızlı başlayan iş trafiğinizde bazı işlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Gece saatlerinde ilgi alanınız özel hayatınıza kayabilir. Duyacaklarınız karşısında beklentilerinizi yükseltmeyin.

BALIK burcu 5 Kasım 2012 yorumu

Aşk hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Yaratıcılıkla ve sanatla uğraşanlar için konuşmalar artabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER