Habertürk 05.01.2012

5 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 05 Ocak 2012 yorumu

5 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, öğlen saatlerinde iletişim trafiğiniz artacak. Yakın çevrenizle beraber hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Enerjinizi mutluluğunuzu artıracak konulara yöneltirseniz, işteki stresinizi daha kolay atabilirsiniz.

BOĞA burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Kişisel girişimleriniz, öğleden sonra yerini daha somut alanlara ve maddi konulara bırakacak. Ufak tefek ayrıntıları atlamadan, para konularında hesabınızı yapabilirsiniz. Sahip olduklarınız sizin için çok değerli olacak.

İKİZLER burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Bu sabah canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir ama öğleden sonra isteksizliğiniz yerini hareketli ortamlara bırakacak. Kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Duygularınızı başkalarıyla paylaşmak sizi mutlu edecek.

YENGEÇ burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Oldukça aktif ve hareketli başlayan gününüz öğleden sonra yerini sakinliğe bırakabilir. Şartların sizin elinizde olmaması, güvenliğiniz açısından sizi yoracak. Bugün, yalnız kalmayı ve dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

ASLAN burcu 05 Ocak 2012 yorumu
İş alanlarınız yerini sosyal ortamlara ve arkadaşlarınızla yapılacak planlara bırakacak. Kendinizi rahatlatmaya, size işi hatırlatmayacak kişilerle bir araya gelmeye ihtiyacınız var. Bilgi alışverişleri sizi heyecanlandırıyor.

BAŞAK burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Oldukça özgür ve rahat başlayan gününüz, öğleden sonra yerini eşinizin veya sevgilinizin ailesiyle vakit geçirmeye bırakabilir. Kendinizi kalabalık ortamlar içine atmayı tercih edebilirsiniz. Duyacaklarınız sizi tedirgin edebilir.

TERAZİ burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Öğleden sonra kendinizi dışarı atmak ve farklı insanlarla olmak öne çıkacak. Ev ortamınızdan uzaklaşıp, farklı yerler görmek ilginizi çekebilir ve size şans getirebilir. Uzaktaki akrabalarınızdan önemli haberler alabilirsiniz.

AKREP burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Bugün, ortaklaşa para konuları ve ödemeler ön plana çıkmaya başlayacak. Sevdiğiniz insan için harcamalar yapabilir veya onun para hayatına ilişkin durumları konuşabilirsiniz. Parasal meselelerle ilgili sıkıntı yapmayın.

YAY burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Öğleden sonra özel yaşantınız ve sevdiğiniz insanın hayatı ön plana çıkacak. Onun istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz. İş alanlarınızda oldukça keyifli bir gün olabilir. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz artacak.

OĞLAK burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Gün içinde detaycı taraflarınız devreye girebilir. Kafanızı kurcalayan sorunlarla ilgileneceksiniz. Biraz gevşemeyi öğrenmeniz gerekiyor. İş hayatınızda duyacağınız bir şey kafanıza takılabilir, hemen moralinizi bozmayın.

KOVA burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Sabah saatlerinde içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Öğleden sonra alacağınız haberler nedeniyle, ruh haliniz değişken olacak. Hareketli bir gün geçirmek isteyebilir ve hayatın romantik taraflarına takılabilirsiniz.

BALIK burcu 05 Ocak 2012 yorumu
Bugün, sevdiğiniz kişiler ve arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayacak. Onlarla güzel programlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra, evinizde vakit geçirme isteğiniz körüklenebilir. Belki de sevdiklerinizi evinizde ağırlarsınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER