Habertürk 05.02.2013

5 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 5 Şubat 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 5 Şubat 2013 yorumu

5 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Önemli planlarınız varsa, önümüzdeki 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Bu dönemde sık sık geçmişi anabilirsiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir; dikkatli olun.

BOĞA burcu 5 Şubat 2013 yorumu

2 hafta boyunca organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda, davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

İKİZLER burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Bugün ve sonrasında, iş ve kariyer alanlarınızdaki görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Bu süreçte dalgın olmamaya, her işinizi not etmeye ve insanlardan fazla etkilenmemeye çalışın.

YENGEÇ burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınıza dahil olan Merkür, önümüzdeki 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir.

ASLAN burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Önümüzdeki 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleri, vergi, kredi, faiz, nafaka ve miras gibi alanlar ön plana çıkabilir. Bu alanlardaki uğraşılarınızı artırabilirsiniz.

BAŞAK burcu 5 Şubat 2013 yorumu

2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ortaklı işleriniz ve anlaşmalarınız için şartları iyice kontrol etmeden harekete geçmeyin.

TERAZİ burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Bugünden itibaren iş ve hizmet alanlarınızdaki konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Güzellik ve sanatla ilgili işleriniz öne çıkmaya başlıyor. Yapacağınız görüşmelerde çok hayalperest olmamalısınız.

AKREP burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde esnek yönlerinizi 2 hafta boyunca ortaya koyacaksınız.

YAY burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa; bu dönem bunları yapacak ortamları rahat bulacaksınız.

OĞLAK burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket etmeye başlayacaksınız. Akrabalarınız, kardeşleriniz veya komşularınızla konuşmalarınız artabilir.

KOVA
burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız meseleler üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz.

BALIK burcu 5 Şubat 2013 yorumu

Bugün ve sonrasında, daha çok kendinizi ve hayatınızı konuşuyor olacaksınız. Bu dönemde, işle ilgili konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Gerçekçilikten uzaklaşmadan projelerinizi dile getirebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER