Habertürk 05.07.2013

5 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

İletişimin, bilgi akışının, kendimizi ifade etmenin, eğitim ve seyahatlerin yine önemli olduğu bir gündeyiz. Bakalım burcunuz bugün neler anlatıyor?

Koç: Bugün, iletişiminiz hızlanacak. Her tür iş görüşmesi ve konuşması için rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Dış etkenlerin özel hayatınızı ve duygularınızı etkilemesine izin vermeyin. Bu dönemde sezgileriniz açık.

5 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Paraya dayalı işleriniz devrede olacak. Paraya dayalı görüşme ve konuşmalar için özellikle bugünden faydalanın. Aile hayatınızda istediğiniz bir tadilat, dekor değişimine açıksınız. Değişiklik size de iyi gelecek.

İkizler: Gün içinde hayata daha pozitif bakacaksınız. Kafanızda büyüttüğünüz problemleri farklı görmeye başlayacak ve isteklerinizi harekete geçireceksiniz. Problemlere odaklanırken sezgilerinizi es geçmeyin.

Yengeç: Yaşanılanları gözden geçirmek ve değerlendirmek için bugün uygun bir gün ama harekete geçmek için doğru zaman değil. Sırlarınızı şimdilik kimseyle paylaşmayın. Sakinlik ve huzurlu ortamlar size yarayacak.

Aslan: Bugün özellikle organizasyona yönelik işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Kalabalık ortamlarda, arkadaş meclislerinde olmak yaşadığınız olumsuzlukları kolay atlatmanıza neden olacak. Yalnız kalmayın.

Başak: İş hayatınız aktif olacak. İşlerinizi konuşmak, harekete geçmek için uygun bir gün. Sosyal ortamlarda keyfinizi iyi ilişkilerle artırabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı şeyleri görmezden gelirseniz daha rahat edersiniz.

Terazi: Seyahatler, dış ortamlara bağlı işleriniz devreye girebilir. Her tür grupsal, yabancılarla olan işler için uygun bir iki gününüz olacak, değerlendirin. İş konularınız için değişik insanlarla bir araya gelmelisiniz.

Akrep: Ortaklaşa harcamalarınız devrede olacak. Hayatınızdaki krizleri ve değişimleri bu iki gün iyi yöneteceksiniz. İş ilişkilerinizde doğru hamleler bugün size yarayabilir. Aşk hayatınızda etkileşimleriniz yüksek.

Yay: Ortaklaşa yapılacak işlerinizde rahat harekete geçebileceksiniz. Önemli anlaşmalarınız varsa bu günler konuşmak ve paylaşmak için uygun olacak. Uzaklardan alacağınız haberler keyfinizi artırabilir.

Oğlak: Bugün yapılması gereken işlerinizin üzerine eğilebilir, daha rahat hareket edebilirsiniz. Bu birkaç gün çok çalışmalıyım diyerek kendinizi çok zorlamamaya çalışın. İşlerinizi acele etmeden zamana yayın.

Kova: Gün içinde aktif olmak isteyecek, hayata daha pozitif ve iyimser bakacaksınız. Sanata, üretkenliğe dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bu dönemde her şey istediğiniz gibi ilerliyor.

Balık: Bugün, evinize ve ailenize gereken özeni göstereceksiniz. Onlar için rahat harekete geçebilir, sorunlarınız varsa çözüm üretebilirsiniz. Huzurunuz ve çıkarınız için iş ilişkilerinizi iyi idare etmeniz gerekebilir.

Hande Kazanova
Astroloji uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER