@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.08.2013

6 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Yeni işlere başlamak yerine devam eden işleri toparlanmak en iyisi. Bugünlerde yapacağınız alışverişlerde karlı çıkabilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

6 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Aşk hayatınızdaki hareketlilik devam edecek. Kendinize daha cesur ve ateşli hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye yakınlaşmak için elinize fırsat geçebilir. Ancak ısrarcı olmamalı, şartları zorlamamalısınız. Sevdiğinizi ve sevildiğinizi bilmeniz ruhunuzu besleyecektir. Sanatsal, yaratıcı konularla ilgileniyorsanız gün içerisinde biriken işleri bitirmek için şanslı olacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bu gün, evde yapılması gereken işlere konsantre olmanızı tavsiye ederim. Yeni girişimler yerine tamamlanması gerekenleri öne almanız iyi olur. Çalışıyor olsanız bile evinize, ailenize, sevdiklerinize zaman ayırmanız doğru bir hareket olur. Böylece kendinizi daha keyifli hissedebilir, sorumluluklarınızı da yerine getirmekten dolayı mutlu olabilirsiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Yakın çevrenizdeki hareketlilik devam edecek. Yapacağınız toplantılarda, görüşmelerde fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Ancak söylediklerinizin doğru anlaşılması için ifadelerinizde daha dikkatli olmanızda fayda var. Yanlış anlaşılmalar ya da gereksiz dedikodular yüzünden sorunları büyütmemelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Kendiniz daha net ortaya koyacağınız bir gün olacak. Finansal konulara daha özen göstermeniz sizin için fayda sağlayacaktır. Harcamalarınızı gözden geçirmek, iyi bir bütçe yapmak için fırsat yakalayacaksınız. Elinizdekilerin değerini bilmeniz, kaynaklarınızı yararlı kullanmanız yerinde olur. Alışveriş yapmanız gerekirse karlı çıkacağınızı bilmelisiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Bugün sizin gününüz. Kendinize zaman ayırabilir, isteklerinizi ön plana alabilirsiniz. Kılık, kıyafetiniz, görüntünüz ya da sağlığınızla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Ancak yeni bir adım atmak yerine mevcut şartları düzenlemekten yana hareket etmenizde fayda var. Bugün gösterdiğiniz sabrın karşılığını pek yakın zamanda alacaksınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Kendinize zaman ayırmak, biraz inzivada kalmak ruhunuza iyi gelecek. Yeni şartların oluşması için biraz daha sabır göstermelisiniz. Attığınız adımların boşa gitmemesi için olayların gelişimini takip etmek iyi bir seçenek olabilir. Elde olmayan şeylere üzülmek yerine, enerjinizi korumalı, beklemede kalmalısınız. Böylece gelecek günlere en iyi hazırlığı yapabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Gün boyu sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgileneceksiniz ve birlikte yapacağınız işlerden mutlu olacaksınız. Yeni projelere başlamak yerine mevcutları bitirmenizi tavsiye ederim. Gelecek günlere yatırım yapmak için şimdiden hazırlık yapmanızda fayda var. İş yerinde ekibinizi yönlendirmek, birlikte adım atmak için ön hazırlık yapabilirsiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Sabah erken saatlerden itibaren önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Kendinizi gösterebilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz için oldukça önemli olan bugün, şartları zorlamadan hareket etmenizi tavsiye ederim. Patronunuzun, müdürünüzün dikkatini çekmek için yeni planlarınızı anlatmak yerine, mevcut sorunları çözmeye odaklanmak daha doğru olacaktır. Bakışlar sizin üzerinizde olacak.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Bugün yabancı ülkelerle bağlantı kurmak için hareket edebilirsiniz. Hukuksal bir konuda danışmanlık almak istiyorsanız bugün uygun bir gün. Turizm, basın yayın, internet gibi konularda da ilerleyebilirsiniz. Ancak önemli bir projeye başlayacaksanız, bugün sadece ön hazırlığını yapmanız, biraz daha sabırlı olmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Maddi konularda aşmanız gereken pürüzlere yönelebilirsiniz. Özellikle ortaklaşa harcamalarınız, borç, alacak, vergi, sigorta gibi konularda sorunları çözeceksiniz. Eşinizle birlikte yaptığınız harcamaları da gözden geçirmeniz yerinde olur. Maddi güvenlik ihtiyacınız bu günlerde artacağı için daha önlemci olmanızı tavsiye ederim.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
İş yerinde rekabete açık bir günden geçtiğinizi bilmelisiniz. Mücadele etmek yerine, sabırlı davranmanızın yararını çok yakında göreceksiniz. Aksi taktirde ortaklaşa işlerin, birlikte yürütülen projelerin sonlanması kaçınılmaz olabilir. Bugün atacağınız yeni bir imza varsa, acele etmeden gözden geçirmeniz umduğunuzdan fazla kar sağlayacaktır.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Evde ya da işte yoğun bir günden geçeceksiniz. Kullandığınız teknik aletler, işinizi kolaylaştıran enstrümanlar bozulabilir, arızalanabilir. Olaylara pratik, verimli çözümler bulmanız gerekebilir. Kişisel maharetinizi, hünerlerinizi sergileme fırsatını yakalayabilirsiniz. Ancak kendinizi işlere fazlaca kaptırıp sağlığınızı gözardı etmeyin.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER