Habertürk 06.12.2012

6 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün yaşananacak olan Ay tutulması burcumuzu nasıl etkileyecek? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 6 Aralık 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 6 Aralık 2012 yorumu

6 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün yapmanız gerekenler ve gitmek istediğiniz yerler arasında bir bocalama oluşabilir. Önce iş alanlarınızda neler yapılması gerektiğine odaklanın, sonrasındaysa kendinizi keyfe verebilirsiniz.

BOĞA
burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Aşk hayatınız ve çocuk alanlarınızdaki gelişmelere odaklanabilirsiniz. Keyfi sizden daha fazla isteyen biri olamaz. Ortaklaşa para harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerekebilir.

İKİZLER
burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Bu birkaç gün, eviniz ve yuvanız öne çıkmaya başlıyor. Yapılması gereken bir sürü işiniz olmasına rağmen, işlerinizi evden yürütmek ya da ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa işler sizi zorlayabilir.

YENGEÇ burcu 6 Aralık 2012 yorumu

İş alanlarınızda kafanızdakileri ortaya koymak sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanları eleştirmeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda enerjinizi sevdiğiniz insanın isteklerine yöneltebilirsiniz.

ASLAN burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Keyif için para harcamak isterken, diğer yandan paranızın hesabını yapmak zorunda olmanız sizi biraz sıkabilir. Yapılması gerekenleri sizden daha iyi organize edebilen çok az insan var. Keyfiniz yerinde.

BAŞAK
burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ailenizle anlaşmakta zorluklar oluşabilir. Kendi kişisel kararlarınızı onlarla paylaşırken biraz dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler, duygularınızı abartmanıza neden olabilir.

TERAZİ
burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Yakın çevrenizle anlaşmakta ve mantıklı diyaloglar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iyimserliğinizi elden bırakmayın ve bitirmek istediğiniz işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.

AKREP burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Sosyal çevrenizde parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Her şeyin para olmadığını anlamanız gerekiyor, yaşadığınız her şeyi kendi ederiniz üzerinden değerlendirmemeye çalışın.

YAY burcu 6 Aralık 2012 yorumu

İş alanlarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu aralar kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Başkalarının ne dediği çok önemli değil. Özel hayatınızda duygusal olarak kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

OĞLAK burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Gün içinde, enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Aktif olarak dış ortamlarda bulunabilir, işlerinizi rahat halledebilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin.

KOVA burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Bugün sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla para muhabbetine girmemeye çalışın. Para alışverişlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Eğlence ve aşk alanlarınızda duygularınız bugün abartılı çalışabilir.

BALIK burcu 6 Aralık 2012 yorumu

Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Onu çok eleştirmemeye ve daha sevecen yaklaşmaya özen gösterin. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER