@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.09.2013

6 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Bugün yapacağınız işlerde detaylara daha özen göstermelisiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirdiğinizde kendinizi geliştireceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

6 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Etrafınızla ilişki kurmanız gereken bir gündesiniz. Bugün tek başınıza hareket etmemenizi, eşinizin desteğini almanızı tavsiye ederim. Yalnızsanız bile dikkatiniz karşınızdakiler üzerinde olmalı. Böylece ilişkilerinizi düzenleyebilir, sinerji yaratabilirsiniz. Gösterdiğiniz empatinin karşılığını hızla alacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün çalıştığınız yerde pek çok işin altından kalkmanız gerekebilir. Dolayısıyla detaylara daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Tamir etmeniz gereken eşyalar, elden geçirilmesi gereken objeler sizi yorabilir. Ancak yaptığınız işte verim yaratacak ve hızını artıracak şeyleri düzenlemiş olmalınız, hünerlerinizi rahatça sergilemenizi sağlayacak.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Kendinizi hoş, yaratıcı ve çekici hissedeceğiniz bir gündesiniz. Etrafa neşe saçabilir, hayatın zevkini çıkarabilirsiniz. Hatta flört etmek isteyebilir, etrafınıza çapkın bakışlar bile atabilirsiniz. Ancak kendinize fazla güvenerek alacağınız riskleri ödemeye de hazırlıklı olun derim. Spekülasyonlara açık olabilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Evinizde yapmanız gerekenler üstünüzde ağırlık oluşturabilir. İşe gittiğinizde bile aklınız evde ya da aile bireylerinde olabilir. Bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirmenin yolunu bulduğunuzda rahatlayacaksınız. İşinize ve hedeflerinize konsantre olmak için evinizi ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Kardeşlerinizle görüşebilir, yakınlarınızı arayabilir veya kısa ziyaretler yapabilirsiniz. Kısacası bugün bolca iletişim içinde bulunacaksınız. Bildiklerinizi aktarmanız ya da merak ettiklerinizi öğrenmeniz için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Komşuluk ilişkilerinizi geliştirmek yeni fikirler üretmenize de destek olacak.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde savurgan olmamalı, zevkleriniz için para harcamaktan uzak durmalısınız. Yapacağınız yatırımların karlı olması için dikkatli ve hesaplı hareket etmenizi öneririm. Değerlerinize sahip çıkmak ve kaynaklarınızı korumak en iyisi olacak.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde doğal olarak ön plana çıkacak, şartları istediğiniz gibi kontrol edeceksiniz. Son günlerde üstünüze çöken ağırlıktan kurtulmanın avantajlarını iyi kullanmayı ihmal etmeyin. Kişisel isteklerinize yönelmeli ve atmak istediğiniz adımları ertelememelisiniz. Sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenleri bir an önce yaptırmanızı tavsiye ederim.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Bugünü geri planda geçirmek ve inzivaya çekilmek en iyisi olacak. İsteklerinize ne kadar konsantre olursanız, o kadar zorlanırsınız. O yüzden olayları akışa bırakmanızı ve sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim. Yakın zamanda ihtiyacınız olacak enerjinizi boşa harcamayın sakın. Bugün sabırlı olmalısınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Yeni kişilerle tanışabilir, arkadaşlarınız sayesinde etrafınızı genişletebilirsiniz. Sosyalleşmenin yararlarını görmezden gelmeyin. Tek başına değil, kolektif hareket ederseniz duygularınızın da canlandığını hissedeceksiniz. Dostlarınızdan alacağınız destek önünüzdeki engelleri aşmanıza yarayacak.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Günün ilk saatlerinden itibaren önemli kişilerle görüşebilirsiniz. Sosyal platformlarda kendinizi ortaya koymanız gerekebilir. Yapmanız gerekenleri çekinmeden sergilemeli, sahnede olduğunuzu bilmelisiniz. İşiniz ve kariyeriniz adına küçük ama önemli değişimler olabilir.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Başka kültürlere yakın olacağınız, farklı kişiler tanıyacağınız bir gündesiniz. Sanal ortamda yapacağınız basit bir gezintiden bile yeni ve değerli kişiler ya da öğretiler öğrenebilirsiniz. Şartları iyi değerlendirdiğinizde gelişime yakın olacaksınız. Maddi ve manevi anlamda iyimserliğinizin geri dönüşünü göreceksiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Maddi konularda endişeleriniz artabilir. Borcunuzu veya kredi kartınızı öderken hesaplarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Olası ek ödemeler için yedek para bulundurmanız yararlı olacak. Eşinizden veya ortağınızdan destek alabilirsiniz. Ancak dikkat etmezseniz onun da giderlerini karşılamak zorunda kalabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER