Habertürk 06.11.2012

6 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 6 Kasım 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 6 Kasım 2012 yorumu

6 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün keyifli ve enerjik olacaksınız. Duygusal hayatınızda hisleriniz gösterişli ve ateşli olacak ama kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Seyahat ve dış ortamlarda aksiliklere hazırlıklı olun.

BOĞA
burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Ev hayatınız daha ön planda olacak. Canınız iş yapmak istemeyebilir. Keyifli ve paylaşım içinde olacağınız alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Para konularında aksilikler ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Yakın çevre ve akrabalarınıza karşı bugün oldukça duygusal davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara daha ciddi yaklaşımlar sergilemelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle iletişiminizde dikkatli olun.

YENGEÇ
burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Maddi konularda sahiplenici duygularınız ön planda olacak. Aile hayatınızda parasal konularda şansınız yüksek olacak. Bu sıralar somut şeyler peşinde olacaksınız. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin.

ASLAN
burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Bugün hayat sizin için keyifli. Eğlenceli alanlarınızı harekete geçirerek vaktinizi daha çok dış mekânlarda geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla iletişiminizde sorunlar yaşanabilir.

BAŞAK burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Kendinizi ön plana çıkarmak açısından bugün uygun olmayabilir. Evinizde vakit geçirmek veya aile konuları üzerine eğilmek isteyebilirsiniz. Aile iletişiminizde yanlış anlaşılmalara dikkat.

TERAZİ burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gün içinde yoğunlaşabilir. Katılacağınız ortamlarda duruşunuzla çevrenizin enerji kaynağı olacaksınız. Yakın çevrenizle iletişiminize çok dikkat edin.

AKREP burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek, başkaları tarafından iltifatla karşılanmak isteyebilirsiniz. Özellikle para evinizde duran Merkür, bugün maddi sıkıntılar yaratabilir.

YAY burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Farklı konu ve olayların sizi heyecanlandıracağı bir gün geçireceksiniz. Özgür olmayı ve değişik davranmayı seviyorsunuz. Kendinizi ifade edeceğiniz ortamlarda yanlış anlaşılmalara açık bir gün olabilir.

OĞLAK
burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Üzerinizdeki baskıyla hareket etmek zorunda kalacaksınız. İlginç deneyimler yaşıyorsunuz ve bu sıralar kendi kabuğunuzda olmak size iyi geliyor. Beklenmedik konuşmalara dikkat.

KOVA burcu 6 Kasım 2012 yorumu

Özel yaşantınızda bugün duygusal yönleriniz ön planda. Karşı taraftan güzel şeyler duymaya ihtiyacınız var ve kendinizi özel hissetmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde sorunlar olabilir.

BALIK
burcu 6 Kasım 2012 yorumu

İş alanlarınızda ve ortamlarınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu da kariyerinize olumlu etkiler gönderecek. Bugün iş alanlarınızda iletişiminize çok dikkat edin. Bazı aksilikler oluşabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER