Habertürk 06.01.2012

6 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 06 Ocak 2012 yorumu

6 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, iş alanlarınızda iletişim gücünüz etkili olacak yalnız bir tek konuya saplanıp kalmamaya özen göstermeli, sorunlarınıza daha etkili yöntemlerle yaklaşmalısınız. İş anlaşmaları için harika günler.

BOĞA burcu 06 Ocak 2012 yorumu
İş alanlarınızda veya seyahate dayalı işlerinizde güçlü bir iletişiminiz olabilir. Özellikle bugün, ortaklaşa para konuşmalarınız için kalıcı sonuçlar elde edeceğiniz bir gün olacak. Kendi değerinizi bilmeye çalışın.

İKİZLER burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Bugün, özel hayatınızda olumlu etkileşimler altında olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle beraber aşk hayatınıza dair aldığınız kararları uygulayabilirsiniz. Kişisel beklenti ve istekleriniz gün içinde öne çıkabilir. Bencillik etmeyin.

YENGEÇ burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Hayata biraz isteksiz yaklaşmanız mümkün. Önemli görüşmelerinizi hafta başına bırakmak en iyisi olabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler için harekete geçebilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmeyin.

ASLAN burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Bugün, arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonlar, katılacağınız davetler vaktinizi alabilir. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınıza eğlenceli bir biçimde yaklaşacak ve iş bitirici, dürüst tavırlarınızla çevrenize yardımcı olacaksınız.

BAŞAK burcu 06 Ocak 2012 yorumu
İşinizdeki yoğunluklar nedeniyle başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayabilir. İşi olmayanlar veya bir işle uğraşmayanlar, bolca gezecek ve kalabalık ortamlarda vakitlerini harcayacaklar. Parasal sorumluluklarınızı bilerek hareket edin.

TERAZİ burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Bugün, uzak ortam ve yerler daha fazla ilginizi çekebilir. Yeni yerlerde bulunmak ve insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edecek, kazançlı çıkacaksınız.

AKREP burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Ortaklaşa para konularınız devrede olabilir. Özellikle, parasal konularda güzel anlaşmalar yapabilir, uzun soluklu işler içerisine girebilirsiniz. Beklenmedik tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Ailenize karşı sevgi dolu olacaksınız.

YAY burcu 06 Ocak 2012 yorumu
İkili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık konuları vaktinizi alabilir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza ve kararlarınıza dair olumlu etkileşimler alacaksınız. Önemli bir işe başlamak için güzel bir gün.

YAY burcu 06 Ocak 2012 yorumu
İkili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık konuları vaktinizi alabilir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan hayatınıza ve kararlarınıza dair olumlu etkileşimler alacaksınız. Önemli bir işe başlamak için güzel bir gün.

KOVA burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Aşka vakit ayırmak isteyecek ve hayatı daha keyifli yanlarından algılayacaksınız. Bugün, arkadaşlarınızla, grupsal çalışmalarınız varsa sorumluluklarınız artacak. Kendinize özen göstermeyi ihmal etmeyin.

BALIK burcu 06 Ocak 2012 yorumu
Ev hayatınız ve bu alanlarınızın detayları bugün de ön planda. Evinize her zamankinden daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Bugün iş alanlarınızda, ortaklı işlerinizde ciddi ve güzel anlaşmalar gündeme gelebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER