Habertürk 06.02.2013

6 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 6 Şubat 2013 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 6 Şubat 2013 yorumu

6 Şubat 2013 günlük burç yorumları

Yeni insanlar, yeni çevreler daha çok ilginizi çekebilir. Kişiliğinizin farklı yönlerini göstereceğinizden, sizden farklı olanlara daha çok ilgi duyabilirsiniz. Dış ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek.

BOĞA burcu 6 Şubat 2013 yorumu

İş ilişkilerinizde farklı ve sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Bilincinizi açan her tür konu ve insan bu aralar sizi daha çok etkiliyor. Bugün size normalde sıradışı gelen ilişkileri daha kolay kabullenebilirsiniz.

İKİZLER burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Sosyal çevrelerde ve yeni arkadaşlarınızla bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Grupsal işlerinizde farklı ve sıradışı bir gün geçirmek sizi hareketlendirebilir. İnsanların düşüncelerinden etkileneceksiniz.

YENGEÇ burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Bugün, iş alanlarınızda farklı parasal desteklerle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik destekler sizi mutlu edecek. Kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde, iş alanlarınızda değişik fırsatlar sizi bekliyor.

ASLAN burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Özel hayatınızda esnek ve özgür tavırlarla hareket edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat sizi heyecanlandırabilir. Bulunacağınız değişik yerler ilginizi daha çok çekecek.

BAŞAK burcu 6 Şubat 2013 yorumu

İş, hizmet alanlarınızda farklı etkilerle yaşanacak bir güne hazırlıklı olun. Başkalarının parasındaki değişimler, sizin işinize olumlu yansıyacak ama bu etki pek de uzun soluklu olmayabilir.

TERAZİ burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda oldukça farklı ve özel bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz esnek ve rahat olacak. Ayrıca yaratıcılığa dayalı işlerinizde şansınız yüksek olabilir.

AKREP burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Aile hayatınızda yapmanız gereken günlük işleriniz size sıkıcı gelebilir. Daha farklı ve değişik konu ve olaylara yoğunlaşarak gününüzü geçirmek ve işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

YAY burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Bugün, yakın çevrenizle kuracağınız iyi ilişkiler, değişik, eğlenceli ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Eğlenceli aktiviteler sizi harekete geçirebilir. Güvensizliklerinizi bir kenara bırakın.

OĞLAK burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Maddi kazançlarınız, sıradışı bir gün geçirmenize neden olabilir. Paraya yaklaşımınız diğer zamanlardan daha esnek olacağından, beklediğinizden çok daha iyi sonuçlar alacaksınız.

KOVA burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Yakın çevrenizde değişik bir gün geçireceksiniz. Kuracağınız kişisel ilişkiler uzun soluklu olmasa bile, size heyecan verecek ve siz bugün içinde yaptıklarınızdan memnun olacaksınız.

BALIK burcu 6 Şubat 2013 yorumu

Bugün, parasal konularda beklenmedik yardımlarla beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi değerinizin farkında olacaksınız. Sosyal ortamlarınız gün içinde hareketlenmeye başlayacak.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER