@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.08.2013

7 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün Aslan burcunda doğan Yeniay, yaratıcı bir sürece girdiğimizi işaret ediyor. Ay hala karanlıkta olduğundan yeni işlere başlamak için acele etmeyin. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

7 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Güzel bir bayram arifesinde olduğumuz bugün yeni işlere başlamak yerine bekleyen işleri bitirmek yerinde olur. Küçük bir tatil fırsatı yakalayıp sevdiğiniz, özlediğiniz yerlere gitmek için bir şans yakalayabilirsiniz. Evde kalsanız bile kendinizi eğlendirecek konulara kolayca yönelebilirsiniz. Aşk hayatınız bu güzel günden karlı çıkacak. Sevdiğiniz kişiye çok yakın olabilirsiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Ramazan Bayramı arifesinde olduğumuz bugün, evinize ve ailenize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Aile büyüklerinizle bir arada olmak için adım atın. Her ne kadar sorumluluklar üstünüze düşse de, birlikte olmanın keyfini yaşayın. Fırsat bulursanız doğada yapacağınız bir yürüyüş sizi köklerinize daha da bağlayabilir.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Sizin için keyifli geçmesi beklenen bu bayram arifesinde, yakınlarınıza yapacağınız seyahatler, yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşleriniz, komşularınız, yakınlarınızla birlikte olmanız keyfinizi artıracak. Sizin için yeni şeyler öğrenmek, bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak, iletişim içinde olmak oldukça heyecanlı.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Herkese huzur getirmesini dilediğiniz bu güzel bayram arifesinde, masraflarınız artacak. Doğal olarak yapmanız gereken harcamalar gündeme gelecek. Alışveriş yapmadan önce hazırlayacağınız güzel bir listeyle bütçenizi kontrol etmenizi öneririm. Kendinizi şımartmak için birşeyler satın almamanız sizin için daha olumlu olur. Elinizdekilerin değerini bilmeniz gerektiğini unutmayın.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Keyifli bayram günü arifesinde dikkatleri üzerinizde toplamayı başaracaksınız. İsteklerinizi kolayca dile getirecek, daha rahat hareket edeceksiniz. Bugün etrafınızdaki kişiler ricalarınızı kırmayacak. Kendinizi şımartmakta haksız sayılmazsınız. Dış görüntünüz için kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Ramazan Bayramı’nın arifesi olan bugün bütün hazırlıkları yapmak, gereken detaylara önem vermek sizin göreviniz olabilir. Başkalarına yardımcı olmak, herkese hizmet etmek, manevi dünyanızı besleyecek. Fırsat bulursanız ibadete yönelmeniz, dini, uhrevi bir yere gitmeniz bu duygunuzu daha da artırır. Arındığınızı, yenilendiğinizi hissedebilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Bayramın gelişi arifeden belli olurmuş derler. Bugün sizin için keyifli ve enerji dolu bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçireceksiniz ve gelecek günler hakkında plan yapabilirsiniz. Umutlarınızın yeşereceği, beklentilerinizin artacağı, şansın yakınınızda olacağınız bugünün kıymetini bilmelisiniz. Dostlarınızdan alacağınız öğütler altın niteliğinde olacak.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Bugün ön plandasınız. İşinizle, mesleğinizle ilgili konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Önemli insanlarla yakınlaşabilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Yöneticileriniz ya da değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak yıldızınızı parlatacak. Ev hayatınızla da göz doldurabilirsiniz. Kısacası, sahnede olduğunuzu bilmeli, saygınlığınızı arttırmalısınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Bu bayram arifesini, tatil fırsatı olarak kullanabilirsiniz. Uzak yerlere gitmek, yurtdışına çıkmak ya da keyifli bir deniz yolculuğu yapmak için bundan güzel bir zaman olamaz. Böyle bir fırsatı bulamazsanız da şansınız devam edecek. Yeni kişilerle tanışarak kendinizi geliştirecek konulara odaklanabilirsiniz. İyimserliğinizi ve pozitifliğinizi kolayca ortaya koyacaksınız.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Ramazan Bayramı arifesinde olduğumuz bugün, masraflarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Özellikle kredi kartıyla yapacağınız alışverişlerin daha sonra sorun olmaması için dikkatli olmanızda fayda var. Yakınlarınızla ortaklaşa yapacağınız alışverişlerde ödeme kısmı sizin üstünüze kalabilir. Bu yüzden tedarikli olmanız işinize yarayacak.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Bu güzel Ramazan bayramı arifesinde, tek başınıza hareket etmemelisiniz. Eşinizin, partnerinizin görüşlerini almanız, birlikte hareket etmeniz çok yararlı olacak. Ortaklaşa vereceğiniz kararlar size daha çok güç katacak. Birlikteliğinizin şansa dönüşmesi için, karşınızdaki kişiye daha yakın olmalısınız. Birlikten güç doğacak.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Arife gününün yoğunluğunu hissedeceksiniz. Pek çok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Belki ailenizle yapacağınız seyahat için valizleri toplama görevi size düşebilir. Gittiğiniz yerde ihtiyacınız olacak ilaçları, giyeceğiniz rahat kıyafetleri yanınıza almayı ihmal etmeyin. Eğer evcil bir hayvanınız varsa onun ihtiyaçlarını da düşünmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER