Habertürk 07.12.2012

7 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Burcunuz bugün neler söylüyor? 7 Aralık 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 7 Aralık 2012 yorumu

7 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün yerinizde duramayacağınız etkilerle birçok işinizi halletmek üzere kolları sıvayabilirsiniz. İş ortamınızdaki yoğunluğun etkilerini azaltmak için birikmiş işlerinizi bugün yapmak isteyebilirsiniz.

BOĞA
burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda tam da istediğiniz gibi hareketlenmeler oluşabilir. Kendinizi fazlasıyla enerjik hissedecek, eğlenceli ortamlarda bulunmaktan daha fazla keyif alacaksınız.

İKİZLER burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün evinizde dinlenmek veya vakit geçirmek en büyük arzunuz olabilir. Duygu değişimleriniz sizi yoruyor, bu yüzden sabit ve ayaklarınızın yere sağlam basacağı konular ilginizi çekecek.

YENGEÇ burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün, yakın çevrenizle beraber hareket etmek, sevdiklerinizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yine sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa geziler, ziyaretler ve gezilecek yerler ilginizi çekebilir.

ASLAN burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün maddi konularda içiniz rahat hareket edeceksiniz çünkü işlerinizin doğru zamanda devrede olduğunu biliyorsunuz. Ailevi konularda planlarınızı gün içinde devreye sokabilirsiniz, konuşmalarınız artacak.

BAŞAK
burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün yerinizde duramayacak, yakın çevrenizle oldukça aktif oluşumlar içine gireceksiniz. Ev hayatınızda geçmiş konu ve olaylar karşınıza çıkabilir. Sevdiklerinize duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz.

TERAZİ
burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Kafanızı dinlemek ve geri planda kalarak kendinize daha fazla vakit ayırmak niyetinde olabilirsiniz. Kalabalık ortamlar size göre olmayacak. Maddi konularda halledilmesi gerekenler devrede olabilir.

AKREP burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Sosyal ortamlarınızda aktif, yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve teklifler gündemde, birden fazla teklif karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Daha çok kendinize odaklısınız.

YAY burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün kalabalık ortamlar içinde yer almayı isteyecek, kendinizi birçok işten sorumlu hissedeceksiniz. Topluluk içinde başka insanlara konuşmalarınızı ve görüşlerinizi aktarmanız kolay gözüküyor.

OĞLAK burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün iş alanlarınızdan uzaklaşmak, değişik yer ve ortamlar içinde bulunmak daha ön planda olacak. Harekete geçmek ve kendinizi heyecanlı hissetmek, yaşamdan alacağınız zevki ikiye katlayabilir.

KOVA
burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Bugün, tek başınıza olmak ve hareket etmektense, sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ve ortak harcamalarda bulunmak daha iyi olacak. Programınızı iyi yapın. İş alanlarınızda bazı görüşmeler devrede.

BALIK burcu 7 Aralık 2012 yorumu

Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınız artabilir, beraber program yapabilirsiniz. Her tür konuyu bu aralar fazlasıyla irdeliyorsunuz. Şüpheciliği bir kenara bırakarak ilerlemeye çalışın.


Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER