@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.09.2013

7 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Sosyal alanda hızlı bir gün sizi bekliyor. Oluşan şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak fırsatları artırmak sizin elinizde. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

7 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün karşınızdaki insanlarla iyi bağlantılar kurarsanız, şanslı çıkan siz olursunuz. Eşinizin veya partnerinizin desteğiyle daha rahat ilerleyeceksiniz. Olayları tek başınıza göğüslemeye kalkarsanız zorlanırsınız. Fırsatın ikili ilişkilerden yana geliştiğini görmelisiniz. Böylece kendinizi daha rahat göstereceksiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Birçok işi yapmanız gereken bugün, kendinizi yıpratmadan önce sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ofiste, çalıştığınız ya da bulunduğunuz ortamda değişiklikler yapabilirsiniz. Başkalarından yardım istemeli, altınızda çalışanları iyi organize etmelisiniz. Böylece pratik ve verimli hareket etmiş, sonucunda da fayda sağlamış olacaksınız.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Başkalarına nazaran bugün şanslısınız. Üstünüzdeki ağırlığı ve baskıyı bir yana bırakıp, kendinize ve sevdiğinize vakit ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili alacağınız güzel haberler sizi mutlu edecek. Kendinizi daha yaratıcı, sanatsal ve enerjik hissedebilirsiniz. Hayatın keyfini çıkarmaya çalışmanızı ve şansınızı kullanmanızı öneririm.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Hayatın hızı devam ederken, ailevi konulara önem vermeniz gerekebilir. Ebeveynlerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatı ve ev hayatını dengede tutmaya çalışmanız yerinde olur. Fırsatınız olursa evle ilgili konulara eğilmek sizi mutlu edecek. Böylece sorumluluklarınızı yerine getirmenin rahatlığını da yaşayacaksınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yakın yerlerle irtibatınızı artırmaya çalışmalısınız. İletişim kurmanın yaratacağı şansı görmezden gelmemeli, birçok insana ulaşmayı başarmalısınız. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınız sizinle gönül birliği yapacaklar. Ticari açıdan kendinizi geliştirmenin yollarını aramanızı tavsiye ederim.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün maddi konuları ciddiye almanızı tavsiye ederim. Şansınıza güvenerek harcama yaparsanız fırsatları değerlendiremezsiniz. Kazancınızı artırmanın daha etkili yollarını aramalısınız. Ama öncelikle bütçe yapmak ve harcamalarınızı gözden geçirmek yerinde olacak. Böylece kendinizi daha güvende hissedeceksiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Gün içinde yeteneklerinizi rahatlıkla sergileyeceksiniz. Pratik ve yapıcı yönlerinizi ortaya koymaktan zevk duyacaksınız. Şansınızı artırmaya ve kalıcı hale getirmeye çalışmalısınız. Fırsatları iyi değerlendirip, kişisel isteklerinizi de ön plana almanızı öneririm. Bakışları kolayca çekeceğiniz için ilişkilerden yana da şansınızı iyi kullanın.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Hatta hayatın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Oysa geri plana çekilip, enerjinizi toplamak için şanslı olduğunuzu görmelisiniz. Başkalarıyla uğraşmak yerine, manevi dünyanıza dönmeniz yerinde olacak. Böylece yakın günlerde gereken enerjiyi boşa harcamayacaksınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Sosyal alanda hızlı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Kalabalık yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak, gelecek günler için planlar yapmak ruhunuza iyi gelecek. Fırsatınız olmazsa sadece ajandanıza odaklanmak bile aynı etkiyi gösterecek. Fırsatları kendinizin yarattığını bilmelisiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gün içinde oldukça ön planda olacaksınız. O yüzden önem verdiğiniz insanların dikkatini çekmek için bilinçli adım atmanızı öneririm. İş yerinde projelerinizi ve hedeflerinizi net bir şekilde ortaya koyun. Çalışmayanlar ise toplumsal arenada rol almaya özen göstermeliler. Fırsatları artırmak sizin elinizde.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün yabancılar ve yurt dışıyla ilgili bağlantılarınızı artırabilirsiniz. Ayrıca hukuksal alanda ya da medyayla ilgili konularda gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Yeni şeyler öğrenmek, bilgi sahibi kişilerle tanışmak sizin için oldukça yararlı olacak. Maddi ve manevi anlamda kendinizi geliştirebilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Gün boyunca maddi konulara daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Eşinize veya ortağınıza güvenerek hareket ederseniz, zorda kalabilirsiniz. Hatta ortaklaşa harcamaların ödemesi de sizin üzerinize kalabilir. Ancak iyi hesaplama yaparsanız, alacaklarınıza ve beklentilerinize önceden konsantre olursanız karlı çıkarsınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER