Habertürk 07.11.2012

7 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 7 Kasım 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 7 Kasım 2012 yorumu

7 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün gerilemeye başlayan Merkür sizin medya, hukuk, eğitim, seyahat alanlarınızı etkileyecek. Bu alandaki önemli işleriniz için 14 Kasım'a kadar harekete geçmemelisiniz. Kafa dalgınlıkları yaşayabilirsiniz.

BOĞA burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Sizin ortaklaşa para alanlarınızda gerileyecek olan Merkür, hem bu alanlarda hem de aşk hayatınızda birtakım yanlış kararları ve zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarih içerisinde imza atmayın.

İKİZLER burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Merkür, ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işler alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Gerek kendi hayatınız, gerekse aile hayatınızda çeşitli yanlış anlaşılmalar, alınganlıklar ve karışıklıklar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Merkür gerilerken, önemli anlaşmalardan ve imzalardan uzak durmak gerekir. Sizin de iş alanlarınızda gerileyeceği için, bu tarih sonrası yeni bir iş başvurusunda bulunmayın, işe başlamayın ve imza atmayın.

ASLAN
burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Aşk, eğlence ve çocuk hayatınızda gerilemeye başlayacak olan Merkür, bu alanlarda yanlış anlaşılmaları ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. 14 Kasım'a kadar eski ilişkileriniz ve flörtleriniz yeniden devreye girebilir.

BAŞAK burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Ev ve aile evinizde gerileyen Merkür, bu alanlarda yanlış anlaşılmaları ve karışıklıkları hayatınıza taşıyabilir. Evinizle ilgili önemli karar ve başlangıçlardan, satış ve alımdan 14 Kasım'a kadar kaçınmalısınız.

TERAZİ burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Gerileyen Merkür, sizin iletişim alanlarınızı etkiliyor olacak. Bu dönem anlaşmalarınızdaki şartları iyice gözden geçirin. Reklam, satış, pazarlama ve iletişime dayalı işlerinizde başlangıçlardan kaçının.

AKREP
burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Para evinizde gerileyen Merkür nedeniyle, 7 Kasım'a kadar önemli ticari anlaşmalarınızı yapmaya özen gösterin. 14 Kasım'a kadar özellikle parasal konularda anlaşmalarınızda çok dikkatli olmanız gerekecek.

YAY burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Merkür, kendinizi yanlış ifade etmenize veya planlarınızda bazı aksaklıklara neden olabilir. İş ve aile alanlarınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Düşünmeden konuşmamaya özen gösterin, dalgın olacaksınız.

OĞLAK burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Merkür, sizin kadersel alanınızda gerilemeye başlayacak. O yüzden önemli anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz varsa 14 Kasım'a kadar yapmamaya özen gösterin. İmza atmayın ve yeni bir işe başlamayın.

KOVA burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Bugün Merkür'ün gerilemesiyle beraber, arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Eskiden sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelme ihtimaliniz var.

BALIK burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Merkür, iş ve kariyer alanlarınızda geriliyor. Bugün ve sonrasında, üsleriniz ve patronlarınızla olan iletişiminizde aksilikler, sorunlar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. İş alanlarınızda önemli kararlardan kaçının.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER