@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.11.2018

7 Kasım 2018 Çarşamba Akrep yeniayı etkileri

7 Kasım Çarşamba günü, saat 19.02'de bir Akrep yeni ayı gerçekleşti. Yeniayda ortak bütçe, miras, yatırım, cinsellik ve şifa konuları öne çıkıyor.

İZLE: YENİAY ETKİLERİ👇 
7 Kasım 2018 Çarşamba günü, saat 19.02'de gerçekleşen Akrep yeni ayı etkilerine Astrolog Berna Atay'ın yorumları ile yakından bakıyoruz.

7 Kasım 2018 Çarşamba Akrep yeniayı etkileri

Ortak bütçe, maddi paylaşımlar, miras, nafaka, kredi, banka işleri, yatırımlar, cinsellik, şifa konuları Akrep burcu konularına girer. İşte bu nedenle, bu ana başlık altında toplanmış konular bu yeni ayın enerji alanında. Bu nedenle dikkatimiz de bu konularda olabilir ve bu alanlarda yeni adımlar atabiliriz.

Şifa çalışmalarına yönelebiliriz

Şifa da Akrep ile ilgili. Olumlu düşünce, meditasyon ve her türlü şifa teknikleri için gökyüzü 7 Kasım gecesi ve ertesi gün çok uygun. Bu nedenle 7 Kasım gecesi ve 8 Kasım, şifa çalışmalarına yönelebiliriz.

Bir diğer yandan, bütçe, finans, yatırım, banka, borç, alacak verecek konularına odaklandığımız bir yeni aydayız. Ekonomik sorunların çözüm bulması, yeni bir yol yaratmak için çözümler üretmek söz konusu olabilir. Mars da Kova burcunda ve yeni ayın yöneticisi. Yeni ayın yöneticisi, bu yeni ayda Ay ve Güneş'i zorluyor. 

Akrep dönüşümü anlatır!

Akrep, dönüşümü anlatıyor. Bu nedenle sorunlarımızın çözümü için konulara daha farklı yaklaşmamız, yeni bir bakış açısı geliştirmemiz gerekiyor. Yenilik enerjisi güzel. Finans ve yatırım konuları gündemde ve gökyüzü yeni bakış açıları istiyor.

Şifa bu yeni ayda dikkat çekiyor. Bu nedenle bizler de bu yeni ayda meditasyon çalışmalarına ağırlık verebiliriz. Unutmayın, sorunlarımızın cevabı yine kendimizde. Sezgilerimize güvenmemiz gereken bir dönemdeyiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER