Habertürk 07.05.2013

7 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak? İşte 7 Mayıs 2013 günlük burç yorumunuz!

KOÇ burcu 07 Mayıs 2013 yorumu

7 Mayıs 2013 günlük burç yorumları
İş konularında sizden daha yetkili olan insanlarla konuşmalarınız ön plana çıkabilir. İş konularına yaklaşımınız maddiyatçı olabilir. Parasal konularda çözüm odaklı olacaksınız.

BOĞA burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Dış ortamlarda, etkili ve güçlü insanlar hayatınıza yönelik kararlarda size yardımcı olabilirler. Seyahat, eğitim, hukuk veya ticaret konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak.

İKİZLER burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Başkalarını henüz haberdar etmediğiniz planlarınız için kafanızda güzel çözümler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak. Edebiyat veya yazımla uğraşıyorsanız şanslı bir gün sizi bekliyor.

YENGEÇ burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Bugün, partnerinizden veya ortağınızdan geleceğinize dayalı işleriniz için güzel yardımlar alabilirsiniz. Önemli organizasyonlar için yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler artabilir.

ASLAN burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
İş arkadaşlarınız veya çalıştığınız ortamdaki güçlü insanlar, kariyeriniz adına sizin arkanızda olacak. İşinizi bilinçli ve etkili bir şekilde yapmanız size çok güzel kapılar aralayabilir.

BAŞAK burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Hayatın keyifli yönlerine odaklanan güçlü yapınızla dış ortamlara dayalı işlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. İnsanlarla anlaşmakta zorlanmayacak, düşüncelerinizi kolayca aktaracaksınız.

TERAZİ burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Aile hayatınızda düşüncelerinden yararlanacağınız bir insan, ortaklaşa para alanlarınızda size yardımcı olabilir. O insanın fikir ve deneyimleri, sorunlara çözüm bulmak adına sizi rahatlatabilir.

AKREP burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Yakın çevrenizde bulunan bir insandan özel hayatınız veya ortaklı işleriniz adına istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Özel hayatınızda fikirlerinizi etkili ve rahat bir biçimde ortaya koyuyorsunuz.

YAY burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Bugün, maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş getirileriniz ve uğraşılarınız bu dönem size çok güzel fırsatlar sunabilir. Aşk hayatınızda kalbiniz kıpır kıpır olacak, bunun tadını çıkarın.

OĞLAK burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Eğlenceye, sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişiliğinizdeki değişimler hayata eğlenceli bir perspektiften bakmanıza yardımcı olacak.

KOVA burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Gözlem yeteneğiniz ve doğru yönlendirilmeler sayesinde, aile hayatınızda veya emlak alım satım konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Tanımadığınız insanlardan destek alabilirsiniz.

BALIK burcu 07 Mayıs 2013 yorumu
Güçlü ve geniş sosyal çevrenizdeki insanlardan iletişime dayalı her türlü konuda istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Gücünüzü sosyal ortamlarda etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER