@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.08.2013

8 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün temizliğe, hijyene, kişisel bakıma daha fazla yönelebilirsiniz. Yeni adımlar atmak için şartlar sizi destekliyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

8 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:
Bugün bayramın yoğunluğunu hissedebilirsiniz. Pek çok kişiye hizmet etmeniz, yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekecek. Yapılması gereken işleri pratik bir şekilde çözmeniz ve kendinize has yöntemler geliştirmeniz söz konusu. Faydalı ve yararlı olmaya özen göstereceğiniz bugün kendinizi de unutmamalısınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Bayramın keyfini yaşayacağınız bugün çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Onlarla beraber vakit geçirmek ruhunuza iyi gelecek. Çocuklarınız için yapacağınız şeyler, onlar tarafından beğenilecek. Yaratıcılığınızı gösterip aile içinde alkışları toplayabilirsiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Evinizde, ailenizle birlikte zaman geçireceksiniz. Ebeveynlerinizle beraber olmak, onlarla yakınlaşmak size huzur verecek. Onlar için yapabileceğiniz şeyler varsa, bunların üstünde odaklanabilirsiniz. Detay gerektiren konulara yoğunlaşarak, bazı sorumluluklar almanız söz konusu.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Kısa ziyaretler yaparak yakınlarınızla görüşebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bağlantı kuracak ve bayramlarını kutlayacaksınız. Alacağınız yeni haberler olacak. Ancak gereksiz laflar ve dedikodular duymanız söz konusu olabilir. Bunlara prim vermemek en doğrusu.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
Bayramın ilk günü masraflarınız artabilir. Yakınlarınızın alacağınız hediyelerde daha mütevazi olmanızı yararlı olabilir. Bütçenizde aşan harcamalardan sakınmanız, hesapla davranmanız yerinde olacaktır. Dikkat ettiğinizde isteklerinizi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün bugün. Bayramın güzellikleri ve nimetleri sizinle beraber olacak. Doğal olarak öne çıkacağınız, çalışkanlığınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Bunu fırsat bilerek kendinize daha fazla zaman ayırın.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Bayramda aranızda olmayan kişileri düşünerek hüzünlenebilirsiniz. Geçmiş günlere yönelik duygularınız ve istekleriniz gündeme gelebilir. Daha sabırlı olmanız sizin için iyi olacaktır. Olaylara farklı açıdan bakmanız sayesinde endişelerinizden kurtulmanız mümkün.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Kalabalık bir bayram günü sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda ön planda olacaksınız. Gereken detayları atlamadan başkaları adına hareket etmek sizi mutlu edecek. Organizasyon yeteneğinizi kolaylıkla sergileyebilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
Dikkatleri üstünüze çekeceğiniz bir gün. Değer verdiğiniz kişilerle birlikte olacak, onların beğenisini kazanacaksınız. Ancak ikili ilişkiler konusunda ısrarcı olmamızı tavsiye ederim. Daha dengeli davranmaya özen göstermeniz yerinde olur.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Yeni kişilerle karşılaşacağınız, yeni bağlantıları kurabileceğiniz iyimser bir gün sizi bekliyor. Tanışacağınız kişiler daha sonraki günlerde işiniz için destek alabileceğiniz insanlar olabilir. Bugün kendinizi geliştirip, olayları bir üst basamaktan göreceksiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Bayramda tatil yapıyorsanız, bugün eşinizle beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Birbirinize zaman ayıracağınız, ilişkinizi tazeleyebileceğiniz fırsatlar ortaya çıkacak. Onun maddi ve manevi ihtiyaçlarını düşünerek, daha yakın olmaya özen göstereceksiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Eşinize daha yakın olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. İlişkinizde sorunlar varsa empati yeteneğinize güvenip, daha yapıcı olmanızı öneririm. Partnerinize verdiğiniz değer hemen size geri yansıyacak. Ona yardımcı olmaya çalışmanız, ilişkinizi geliştirecek.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
facebook.com/AsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER