@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.08.2014

8 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Önemli işlerinizi bugün gerçekleştirebilir, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 8 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

8 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart- 9 Nisan)
İşiniz, saygınlığınız için önemli bir gündesiniz. Bugün sahnede olduğunuzu bilmeli, ona göre adım atmalısınız. Önemli kişilerin bakışları sizin üstünüzde olacak. Hedeflerinizi ortaya koymak, işteki farkınızı ortaya koymak sizin de hoşunuza gidecek. Şimdi geri değil ileri gitme zamanındasınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Hukuksal konular, yabancılar ya da basın, yayın gibi konular gündeme gelebilir. Turistik ziyaretler hakkında planlamalar yapabilirsiniz. Başkalarının fikrini almak, hatta uzman birilerine danışmak yerinde olacak. Kendinizi maddi ve manevi anlamda geliştirebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, yeni bağlantılar kurmakla güçlenebilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Ortaklaşa konuların, maddi paylaşımların yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Günün büyük bir kısmını borç, alacak, vergi, prim gibi ödemeleri organize ederek geçirebilirsiniz. Gereken hesaplamaları yaparken eşinizin gelir, giderlerini de önemsemelisiniz. Maddi açıdan risk almadan hareket etmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Yakın ilişkilerinize önem vermeniz gerekecek. Eşinize, ortağınıza, partnerinize ve hatta rakiplerinize daha yakın olmalısınız. Tek başınıza hareket etmek isterseniz eleştirilere açık olabilirsiniz. Özellikle evlilik hayatınızla ilgili gelişmeler öne çıkabilir. Eşinizin duygusal dünyasını anlamaya çalışmalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
İş yerinde, ofisinizde birçok detayla uğraşmanız gerekebilir. İyi planlama yapmalı, işler üstünüze kalmadan gereken iş bölümünü yapmalısınız. Altınızda çalışanlar, size yardım edenlerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz. Aynı zamanda sağlığınıza, kişisel bakım, hijyen, diyet gibi konulara da ağırlık vermelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Sanatsal, yaratıcı özelliklerinizin ortaya çıkacağı bir gün sizi bekliyor. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler ön plana çıkabilir. Onlarla beraber olmak size iyi gelecek. Aşk hayatınızda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Artan neşeniz ve cesaretinizi uygun kullanmalı, kendinize aşırı güvenden uzak durmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Evinizde yapmak zorunda olduğunuz işler canınızı sıkabilir. Aile büyükleriniz, anne, babanızla ilgili sorumlulukları yerine getirmek için daha sakin olmalısınız. Gerekenleri yaptığınızda manevi anlamda da rahatlayabilirsiniz. Ailenizin mutluluğu ve güvenliği için bir zaman ayırmanız yeterli olacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bugün kısa ziyaretlerde bulunabilir, pek çok kişiyle iletişim içinde olabilirsiniz. Yapacağınız toplantı, telefon konuşması ya da mesajlaşma önem taşıyacak. Komşuluk ilişkilerinizi geliştirmek sayesinde ticari bağlantılarınızı da güçlendirebilirsiniz. Ancak ifadelerinize, sözlerinize dikkat etmelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bugün maddi kazançlarınızı gözden geçirmelisiniz. Elinizdekilerin değerini bilmek için harcamalarınızı önceden planlamalısınız. Kaynaklarınızı, paranızı daha iyi değerlendirmek için bütçe yapmak yerinde olacak. Mümkünse alışveriş yerlerinden uzak durmanız yararınıza olacak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Günü rahat geçirecek, ön planda olabilirsiniz. Ne zamandır istediğiniz kişisel konulara yönelmek için fırsatları iyi kullanmalısınız. Başta sağlığınız olmak üzere kılık, kıyafet ya da kişisel isteklerinize zaman ayırmalısınız. Ancak kendinizle ilgilenirken eşinizi, partnerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Yurt dışı bağlantılı işlerinizde gelişmeler istediğiniz gibi gidebilir. Ancak bulunduğunuz ortamda pek de öyle olmayabilir. O yüzden şartları zorlamamalı, mümkün olduğunca geri planda kalmalısınız. Enerjinizi kontrol etmeniz sayesinde gelecek günlerde daha atak olabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Sosyalleşmek için fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Arkadaşlarınızı aramak, birlikte organizasyon yapmak sizi mutlu edecek. Gelecek günler üzerine konuşabilir, çeşitli planlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda işlerinizden elde ettiğiniz gelirlerin üstünde de durmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

8 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER