Habertürk 08.10.2012

8 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün bizi neler bekliyor? Aşk, iş, eğitim ve para konularında astroloji neler söylüyor? 8 Ekim 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da

KOÇ burcu 8 Ekim 2012 yorumu

8 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Geçmiş konular ve ailevi meseleler hayatınızda daha önemli olacak. Dış ortamlara dayalı işlerinizde sezgileriniz sizi yanıltabilir. Özel hayatınızda duygusal yanlarınız mantığınızla çatışacak.

BOĞA burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Çevrenizle uyumlu bir gün içindesiniz. Aktif iletişim trafiğiniz oldukça hareketli. Sosyal ortamlara veya organizasyona dayalı işlerinizde parasal yönden kolay aldanmalara açık olabilirsiniz.

İKİZLER burcu 8 Ekim 2012 yorumu

İş hayatınızda sorumluluklarınıza yönelik hareket edeceksiniz. Parasal konular bugün ve yarın gündeminizde olabilir. Toplum içinde özel hayatınızda yanıltıcı etkiler altındasınız.

YENGEÇ burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Tamamen kendi isteklerinize ve beklentilerinize yönelik bir gün olacak. Ailevi ilişkilerinizi gün içinde dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. Tanımadığınız insanların yanlış yönlendirmelerine dikkat.

ASLAN burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Ev ve aile hayatınızda önemli işler devreye girebilir. İleişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz zira insanlardan kendinizi uzak hissedeceksiniz. Yalnızlığa ihtiyacınız var.

BAŞAK burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Yakın çevre ilişkilerinizde sorumluluklar üstleneceksiniz. Arkadaşlarınızla hareket ettiğiniz konularda parasal paylaşımlara dikkat edin. Aile yaşantınızda sevdiğinizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.

TERAZİ
burcu 8 Ekim 2012 yorumu

İş alanlarınız aktif olarak haftaya başlıyorsunuz. Maddi konularda önemli sorumluluklarınız devrede olabilir. İşle ilgili çevrenizdekilerinsizi yanlış etkilemesine izin vermemeye çalışın.

AKREP
burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Kendinizle ve sevdiklerinizle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmiş konu ve meseleler üzerine kafanızı fazla yoruyorsunuz. Eğlence ve aşk hayatınızdaki belirsizlikler size para harcattırabilir.

YAY
burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Geçmişten alacağınız haberlerle bilinçaltınızda değişik sonuçlara ulaşacağınız bir gün olabilir. Kendi ailenizin kişisel kararlarınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.

OĞLAK
burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi daha olumlu kullanın. İletişim halinde olacağınız insanlar yanlış yönlendirebilirler.

KOVA
burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Bulunacağınız ortamlarda veya işinizle ilgili konularda sorumluluklarınız fazla olabilir. İnsanlarla ilişkilerinizi sıkı tutmanız iş konusunda size yeni kapılar açabilir.

BALIK
burcu 8 Ekim 2012 yorumu

Bugün dikkatleri üzerinize toplayacak ve sorumluluk üstleneceksiniz. Hayatınızdaki belirsizliklerin, kalabalık ortamlarda ve göz önünde olacağınız yerlerde sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER