Habertürk 08.11.2012

8 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 8 Kasım 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'd

KOÇ burcu 8 Kasım 2012 yorumu

8 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün yapacağınız işlerde var olan düzenden çok çabuk sıkılabilirsiniz. Enerji fazlanızla aniden bir şeylere karar veriyorsunuz ama çok çabuk vazgeçiyorsunuz. Kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz.

BOĞA burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Aşk hayatınızda, sosyal ortamlarınızda ve arkadaş çevrenizde enerjik birtakım planlar ve aktiviteler içinde yer almak isteyeceksiniz. Kendi ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz. Kendinizi iyi hissediyorsunuz.

İKİZLER burcu 8 Kasım 2012 yorumu

İş ortamlarınızda yapabilecekleriniz bugün sizi tatmin edebilir. Özel hayatınızda önemli kararlar alıyor ama çok çabuk vazgeçiyorsunuz. Risk almaktansa planlı adımlar atmaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Bugün, duygusal yanlarınızı idare etmekte zorlanabilirsiniz. Kafa karışıklıklarına dikkat edin. Birçok alana yayılmak ve ilginizi göstermek istiyorsunuz. Bu, enerjinizi boşa harcamanıza neden oluyor.

ASLAN
burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Maddi konularda, düşündüklerinizle yaptıklarınız arasında fark olabilir. Eğlenceli ortamlara girme ve aşk hayatınızda risk alma isteğinizi dizginlemeye çalışın. Fikirleriniz ve planlarınız çabuk değişebilir.

BAŞAK burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Bugün, sizin de birtakım isteklerinizin olduğunu karşı tarafa anlatmalısınız. Özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Ev hayatınızda çabuk sıkılmaya meyilli olabilirsiniz. Gereksiz düşünceleri bırakın.

TERAZİ burcu 7 Kasım 2012 yorumu

Gerileyen Merkür, sizin iletişim alanlarınızı etkiliyor olacak. Bu dönem anlaşmalarınızdaki şartları iyice gözden geçirin. Reklam, satış, pazarlama ve iletişime dayalı işlerinizde başlangıçlardan kaçının.

AKREP burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük çalışabilir. Yaratıcılıkla ilgili konularda farklı uğraşılar her zamankinden daha fazla ilginizi çekecek.

YAY burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Toplum önünde ve kalabalık yerlerde memnuniyetsiz olabilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair yapmak istediğiniz birçok şey olmasına karşın harekete geçme konusunda kararsızsınız.

OĞLAK burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlara karşı anlayışınız düşük olabilir. Hayatınızı gözden geçireceğiniz noktalarda geleceğiniz için dikkatli adımlar atmalı ve her şeyi planlamalısınız.

KOVA burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Alacak-verecek işlerinizde bazı isteksizlikler söz konusu olabilir. İnsanları kıramadığınız için bu sıralar harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızda para konularına çok girmemeye çalışmalısınız.

BALIK burcu 8 Kasım 2012 yorumu

Bugün, hayatınızda var olan düzenden çabuk sıkılabilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğinizle göz önünde olacağınız ortamlarda ve kalabalık yerlerde anlaşmazlıklar görülebilir. İletişiminize çok dikkat edin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER