Habertürk 08.02.2012

8 Şubat 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 08 Şubat 2012 yorumu

8 Şubat 2012 günlük burç yorumları

Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Hayatınızı oturtmakta ve kararlarınızı uygulamakta aceleci davranacağınız bir dönem.

BOĞA burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Venüs sizin kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Bu 3 haftalık dönemde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli işlerin peşinde koşabilirsiniz.

İKİZLER burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Bu dönemde biraz kaba davranabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz ve iyi ilişkiler kurmaya çalışacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız. Yine de lider ve cesur yönlerinizle, iş ve kariyer alanlarınızda sabırsız ve baskın olmamaya çalışın.

ASLAN burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Venüs sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Yine de kıskanç ve lider yapınız ön planda.

BAŞAK burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, alanlarınızda güzel ilişkiler geliştireceksiniz. Özel hayatınızda tutkularınıza sarılacaksınız.

TERAZİ burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Bugün itibarıyla bekar olanlar artık basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirler. Evliyseniz bu süreçte ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden kaçının. Onun dışında ilişkileriniz için güzel bir dönem.

AKREP burcu 08 Şubat 2012 yorumu

İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler ve etkileşimler içinde olacaksınız, çünkü Venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. İş ortamlarınızda başınıza buyruk hareket etmemeye dikkat edin.

YAY burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Venüs, 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek güzelleştirecek. Yine de ilişkilerinizde zorlanmalar ve bağımsızlık ön plana çıkabilir. Kıskançlık ve huzursuzluk olabilir.

OĞLAK burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Venüs Koç burcunda aceleci ve ateşli yönlerinizi ortaya çıkaracağından, tadilat, dekorasyon gibi işleriniz varsa birtakım aksilikler olabilir.

KOVA burcu 08 Şubat 2012 yorumu

3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Girişken ve lider tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.

BALIK burcu 08 Şubat 2012 yorumu

Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Harcamanız artacak. Spor ve aktivitelere para harcayabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER