Habertürk 09.10.2012

9 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 9 Ekim 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 9 Ekim 2012 yorumu

9 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün, özel hayatınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatlar, sizi özel hayatınızda da mutlu kılacak. İletişime dayalı konularda aşırı iyimserlikle hareket etmemeye çalışmalısınız.

BOĞA
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

İş hayatınızda parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirecek. İşinizde yaptıklarınız için minnettar duygularla hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ailevi konular öne çıkmaya başlayacak.

İKİZLER
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Hayata bakış açınızda, keyfinizde ve eğlence alanlarınızda yükselen etkiler altındasınız. Hayatınızda biri varsa onunla yaşayacağınız aşk, size kendinizi iyi hissettirtecek. Öğleden sonra yoğun olacaksınız.

YENGEÇ burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Ev ve aile hayatınızda bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik bir anda gizli yerlerden göreceğiniz yardım ve desteklerle, ev ve aile hayatınızda kendinizi son derece iyi hissedebilirsiniz.

ASLAN
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Yakın çevrenizdeki insanlardan hayatınıza dair beklenmedik destekler görebilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanları hayat görüşünüzle olumlu etkileyeceksiniz. Öğleden sonra enerjiniz artıyor.

BAŞAK
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

İş ve kariyer hayatınızdaki güzel gelişmelerin kazançlarınıza olumlu yansıdığına şahit olacaksınız. Oldukça hareketli başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha durgun ortamlara bırakabilir.

TERAZİ
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Yaratıcılığa dayanan ve geri planda durmanız gereken işleriniz için güzel etkiler altında olacaksınız. Hayata bakış açınız rahat, esnek, olumlu ve pozitif olacak. Kendinizi çok şanslı hissedebilirsiniz.

AKREP
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Kendinizi ruhen çok iyi hissedeceksiniz. Hayatınızda yeni yeni oluşmaya başlayan birçok gelişme sizi ruhen tatmin edecek. Öğleden sonra iş alanlarınız hızlanacak. Her alanda yeniliklere hazırlıklı olun.

YAY
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Bugün, kariyerinize yönelik görüşmeleriniz hızlanabilir. Gizli ve derinden giden çalışmalarınızın sonucunda istediğiniz karşılığı alacaksınız. Öğleden sonra dış ortamlar daha fazla ilginizi çekecek.

OĞLAK burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Yabancı insanlarla olan ilişkileriniz gücünüze güç katabilir. Organizasyona yönelik işlerinizde, gruplarla olan çalışmalarınızda güzel görüşmeler devrede olacak. Para işlerinizin üzerine eğilin.

KOVA
burcu 9 Ekim 2012 yorumu

İş alanlarınızda önemli görüşme ve konuşmalar devreye girmeye başlayacak. Aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde veya seyahatlerinizde kendinizi çok iyi, mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

BALIK burcu 9 Ekim 2012 yorumu

Bugün, ev ve aile hayatınızda yaşayacağınız güzellikler, karşılaşacağınız şanslar, ortaklaşa hareket etmeniz gereken her konuda size yeşil ışık yakacak. Kendinizi ruhen çok güçlü ve iyi hissedeceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER