Habertürk 09.01.2012

9 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 09 Ocak 2012 yorumu

9 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Yeni haftaya ev ve aile hayatınızda oluşan dolunayla başlıyorsunuz. İş ve kariyer alanlarınızda oluşan yoğunluk, aile hayatınızda bazı hassas olayları hayatınıza taşıyabilir. Hayatınızdaki değişimlere açık olmalısınız.

BOĞA burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Haftaya yakın çevre alanlarınızda oluşan bir dolunayla başlangıç yapacaksınız. Seyahatlerinizin ve eğitim alanlarınızın yoğunluğu, yakın çevrenizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. İki taraf arasında dengeyi bulun.

İKİZLER burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Haftaya parasal konularda oluşan dolunayla başlayacaksınız. Başkalarının kaynaklarına bağımlı olduğunuz bu dönem, kendi parasal alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Hesabınızı iyi yapın ve buna göre hareket edin.

YENGEÇ burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Özel hayatınızın aktifliği ve başkalarına göre almanız gereken kararlar, bu dolunay kişisel hayatınızda sizi zorlayabilir. Kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda sinirli ve agresif olmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

ASLAN burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Bugün, iş alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı olayların nedenlerini öğrenebilir ve çok şaşırabilirsiniz. İş ortamlarınızda ve dış mekânlarda sabırsız ve toleranssız davranmamaya çalışın.

BAŞAK burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Sosyal ortamlarınızda oluşan dolunay, arkadaşlarınızla oluşan birtakım sorunları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınıza ayırmanız gereken vakti, sosyal çevrenize ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Toleranslı olun.

TERAZİ burcu 09 Ocak 2012 yorumu
İş ve kariyer alanlarınızda dolunay oluşacak. Evinize ve ailenize karşı sorumluluklarınız işiniz nedeniyle engellenebilir. Çeşitli hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla veya aile büyüklerinizle çatışmamalısınız.

AKREP burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Ortaya çıkacak bir iş seyahati veya eğitim konusu, yakın çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutmamanıza neden olabilir. Bu da, ilişkilerinizde gerginlik yaratabilir. İletişim halinde olacaklarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın.

YAY burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Haftaya ortaklaşa para alanlarınızda oluşan dolunayla ‘merhaba’ diyeceksiniz. Para kaynaklarınıza odaklanmanız gerekirken ortaya çıkacak bir ortaklaşa para ödemesi, sizi zor durumda bırakabilir. Paranızı dengede tutun.

OĞLAK burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Haftaya özel hayatınızda oluşan dolunayla başlayacaksınız. Almanız gereken kararlar, en çok özel hayatınızdaki insanı etkileyebilir. Aile ortamlarınızdaki tutumlarınıza dikkat etmelisiniz. Oluşan olaylar karşısında anlayışlı olun.

KOVA burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Bu dolunay en çok iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İş hayatınızda meydana gelecek birtakım olaylar, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir veya sağlığınız yüzünden işinize gereken özeni gösteremeyebilirsiniz.

BALIK burcu 09 Ocak 2012 yorumu
Haftaya aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda oluşan dolunayla giriş yapacaksınız. Sosyal çevre ortamlarınızın yoğunluğu, özel hayatınıza vakit ayıramamanıza ve bu alanlarda birtakım sorunlar yaşamanıza yol açabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER