Habertürk 10.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ani kararlar vermemelerini, aksayan noktaları gözden geçirmelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler, Ay-Aslan burcu seyri altında güne uyanıyoruz. Öncelikle etrafınızdaki insanların kusursuz olmadıklarını hesaba katarak hareket etmekte fayda var. Sizin düşünceniz ne olursa olsun güçlü görünmek ve bu gücü kabul etmelerini sağlamak. Doğal olarak bu hakimiyet duygusu, dürtüsel anlamda içinizden gelmekte ve kendinizi öne sürmenizi sağlamakta. Bunlar gayet doğaldır. Fakat akşam saatlerinde daha dikkatli olmakta ve akıllıca hareket etmekte fayda var.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında partnerinizin sizden farklı görüşleri nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Yapılması gereken, sizi rahatsız eden konuları gerilimli bir şekilde ifade etmek yerine, bu durumun sizi üzdüğünü ılımlı bir şekilde izah etmeye çalışmanızdır. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, maddi kazanımlarınız ve mesleki konularda kendinizi kimi zaman güvensiz hissetmeniz demek olabilir. Sistemli ve düzenli bir hayat sürmek istediğiniz halde yaşanan belirsizlikler ve rutinlik canınızı sıkmaktadır. Benim tavsiyem bugünkü oluşum altında ani kararlar vermek yerine aksayan noktaları gözden geçirmenizdir.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER