Habertürk 10.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, çevre ile olan ilişkileri ve mahremiyet konulardaki hırsın, isteklerin öneminin bir kez daha ortaya çıkacağını söylüyor.

Akrep burcu 10 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (10 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz, Ay-Boğa burcu seyrinin ikinci gün etkileri altında başlıyor. İlişkinin niteliğine göre kimi Akrepler tutkulu davranışlarla partnerini sahiplenirken bazılarınız tam tersine birbiriniz üzerinde güç uygulamaya kalkışabilirsiniz. Gün boyunca huzur ve güvenlik ihtiyacınız yoğunlaşır. Şimdi gelelim günün asıl önemli yansımasına. Venüs-Pluto gezegenleri saat 03:51 itibariyle gökyüzünde kavuşmuş olacaklar. Bu oluşum çevrenizle olan ilişkiniz, özel beraberliğiniz ve mahremiyetinizle ilgili konulardaki hırsın, isteklerin ve ihtiyaçların önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Aşk, güzellik, para sizin açınızdan son derece kıymetlenir. Ne kadar ilgi görseniz de ruhunuzun tatmin olması pek mümkün değildir. Çünkü asıl ihtiyacınız tümüyle dönüşümde bulunmaktır.

Ancak bu olduğu zaman kendinizi rahat hissedeceğiniz açıktır. İsteklerinizin olması için çevre değişimi şarttır. Şu anki şartlar altında yenilikte bulunmak veya olayları kontrol edebilmek sizi zorlamaktadır. Bu düşünceler içinde kendiniz için en doğrusu nedir, nasıl bir yaşam, ilişki ve değişim sizin yararlı olur? sorularına cevap arayabilirsiniz. Bu cevapların en sağlıklı şekilde tespiti için soğukkanlı olmak, akıllıca hareket etmek ve seçenekleri doğru anlamda gözden geçirmek gerekir.

Her karanlığın aydınlık bir sabahı vardır. Güneşin ışıkları altında umutlarınızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER