Habertürk 11.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, fiziksel ve ruhsal sağlıklarını göz önüne alarak hareket etmelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler saat 10:03 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bu seyrini 21 Haziran tarihine kadar devam ettirecektir. 16 Mayıs tarihinden itibaren ilişki anlamındaki enerjilerinizi gayet olumlu bulmaktayım. Hatta Boğa burcunda Haziran ayında seyrine başlayacak Jüpiteri karşılama provası olarak görüyorum. Yani artık yeni ve sağlam bir sayfa hayatınızda açılmaya başlıyor. Burada kafa karıştırıcı olan Satürn geri hareketi. Neden? Çünkü hala iç dünyanızda geçmişte yaşanmış ve bir türlü ne olduğunu tam anlayamadığınız, isimlendiremediğiniz yürek yangınınız olabilir. İşte bu yürek yangınız 1 Mayıs tarihinde sona ermiş ve siz yeni bir hayata adım atmışsanız sorun yok. Ancak hala kafanızın içinde bu kişi varsa epeyce bir düşünmeniz mümkün. Burada şu husus çok önemli. Eğer iki kişi oturup konuşarak bu ilişkinin aksayan noktalarını gözden geçirip, bundan sonra el ele hayata devam edebilecek kadar birbirlerini seviyorlarsa bir sorun yok. Mayıs ortasından itibaren enerjiniz yükselerek sizleri bir ömrü birlikte geçirmek üzere destekleyebilir. Tabii ki bunun için bu kişiyle eşleşim haritanızda böyle bir kadersel durum olması en önemli kriter. Diyelim ki, anlaşamadınız ve bitirdiniz. O zaman artık geriye dönüp ah vah etmeye lüzum yok. Hayatınıza yeni bir sayfa açarak Mayıs ortasından itibaren sağlam ve güvenli bir hayata adımınızı atınız. Bakın bu son yazdıklarım çok önemli. Şimdi oturup düşününüz lütfen. Ne yapmak niyetindesiniz? 12, 18, 20, 23 Mayıstaki enerjileriniz gayet olumlu. Yeter ki siz ne yaptığınızı hangi yönde ilerlemek istediğiniz bilin. Gerisi gayet kolay,

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Gelir kaynaklarınızı attırmak ve hayatınızı garanti altına alma anlamında her konu sizin için önemlidir. Fikirlerinizi hararetli bir şekilde sunma taraftarı olduğunuz için sizi susturmak pek mümkün değildir. Ancak burada önemli bir konuda uyarıda bulunmak isterim. Kendinizi tabii ki istediğiniz yönde ve istediğiniz şekilde anlatma hakkına sahipsiniz. Hatta yeri geldiğinde haksızlıklara dur diyerek olan biteni düzenlemek de isteyebilirsiniz. Bütün bunlar gayet doğal sayılmalıdır. Ancak bu kavuşum enerjileri abartılı kullanıma öylesine açıktır ki, pire için yorgan yakılır. Bu durum tabii ki zarar vericidir. Benim tavsiyem, eğer bir şey sizin istediğiniz şekilde yürümüyorsa nedenleri üzerinde gözden geçirmede bulununuz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı göz önüne alarak hareket ediniz. Bilirsiniz keskin sirke küpüne zarardır. Biz bugün ne küpümüzü kıralım ne de birilerinin bizi baskı altına almasına müsaade edelim.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER