Habertürk 11.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, onlara engel olan şartların ne olduğunu bir çerçeve içine alarak düşünmelerini tavsiye ediyor.

Akrep burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler yeni hafta gayet önemli enerjilerin etkinliği altında başlıyor. Gün boyunca Ay Yengeç burcunda. Bu geçiş dış dünyada aktif olmak isteyen bireyin, bazı konuları kafasına takması ve duygusal olarak hassaslaşması anlamına geliyor. Dış dünyadaki şartlar bazen öylesine baskın ki, kişi ister istemez kafasının içinde sorgular yaşıyor. Ne kadar güvendeyim? Nelerle mücadele etmem lazım ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor? İşte bu sorulara sağlıklı cevap verebilmek için öncelikle sakin olmak gerekiyor.

Saat 15:05 itibariyle Güneş-Ay arasında meydana gelecek ilkdördünün hemen akabinde Ay boşluğa giriyor. İlkdördün, 3 Nisan tarihinden bu yana yaşanan gelişmeleri, verilen kararları ve yaşanan duygusal gelişmeleri tekrar hatırlatıcı bir etki yaratıyor. Bastığı yeri bilmek isteyen kişi doğal olarak içsel anlamda kendini ve yaşamını sorguluyor. Bir yandan arzu ettiği şekilde yaşamını sürdürmek isterken diğer yandan zorunluluklar nedeniyle fren yapmak zorunda kalıyor. Bu nedenle doğal olarak belli bir gerilim altında. Detaylar öylesine etkili ki, saat 15:05-Salı 06:37 arasındaki boşluk süresince insan ister istemez her şeyi mercek altına alabilir. İşin içinden çıkamadığında tepki gösterebilir. Oysaki bu saatlerde elden geldiğince sakin olmamız gerekiyor.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasındaki görünüm, içinde bulunduğu düzene baş kaldırmanıza neden olabilir. Çünkü amacınız yeni bir yol arayarak bir an önce isteklerinize kavuşmak. Ancak bunu yaparken çok bilinçli hareket etmek lazım. Size engel çıkaran şartların ne olduğunu bir çerçeve içine alarak düşünmek, uygun bir çözüm bulmanızda yardımcı olabilir. Hani bir söz vardır. Bir sorunun çaresi, sorunun kendi içinde saklıdır diye. İşte biz de bu yöntemle harekete ederek şifa bulabiliriz kanaatindeyim.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER