Habertürk 12.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, hedeflerinin bilincinde ve cesur olanlara, en kısa sürede isteklerine kavuşabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, hedefinin ne olduğunun bilincinde ve aklına koyduğunu yapabilecek cesarete sahip kişileri en kısa yoldan isteğine kavuşmasını sağlıyor. Nasıl mı? Sezgi, yüksek gözlem gücü, akıl ve inanç. Bu unsurlar sayesinde çaresiz değilsiniz ve hayalinize kavuşmak hiç de zor değil. Yeter ki, gönülden arzulayın ve arzuladığınız şeyin peşinden koşmayı bilin. Gerisi inanın kolay.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasındaki olumlu görünüm günün ikinci ve son derece faydalı enerjisi olarak bizleri şefkatle sarmalıyor. Size şunu söylüyor. Aşk için, geleceğin için, güzel düşlerini gerçekleştirmek için kendine inanmaktan, güvendiğin insanlarla el ele vermekten, karşına çıkan fırsatları değerlendirmekten asla vazgeçme. Evet belki yolun uzun, hatta çetin gibi durabilir. Ancak sen güçlüsün ve asla pes etmeden hedefine kitlenmelisin. Bunu yaptığında, yani kendine gerçekten inandığında, karşına öyle teklifler, seçenekler ve insanlar çıkar ki, bir mucizenin seni gelip bulmasına şaşırabilirsin. Ancak şaşırmana gerek yok. Çünkü sen kendine güvendin ve başaracağına inandın. Evet dostlarım görüyoruz ki bugünkü enerji bize hayal et ve peşinden git diyor. Artık taşların yerine oturmaya başladığını söyleyebiliriz. O zaman durmak yok. Kendinizi gösterme vaktiniz geldiğini bilin. Gülümseyin ve rahatlayın.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER