Habertürk 12.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (12 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, almaları gereken karalar şayet uzun vadeli konular ile ilgili ise acil karar vermemelerini öneriyor.

Akrep burcu 12 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (12 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler, Aslan burcunda seyretmekte olan Ayın yarattığı güçlü yansıma altında mesleki ve toplumsal hayatın içinde etkili olacağından, kendinizi olabildiğince sergilemekten yanasınızdır. Size göre haklı olan, tercih edilmesi gereken, doğrularla hareket eden tek kişi sizsinizdir. Hatta etrafınızdaki bazı insanlardan oldukça farklı yanlarınızın farkına varılmaması sinirinizi bozmaktadır.

Saat 07:00 itibariyle Merkür ve Jüpiter gezegenleri gökyüzünde kavuşuyor. Bu oluşum genel anlamıyla çalışma koşullarınız başta olmak üzere, kendinize olan yeterlilik duygunuz, sağlığınız, gündelik hayatın içindeki zorunluluklarınız konusunda acil hareket etmeniz ve hızlı kararlar almanız yönünde itekleyici olsa da, burada şu nokta çok önemlidir.

Aldığınız karar uzun vadeli mi yoksa sadece bugün sonuç alabileceğiniz bir şey mi? Eğer gün içinde sonucunu alabileceğiniz bir şeyse bunu yapabilirsiniz. Fakat tam tersine olumlu veya olumsuz sonuçlanacağını bilmediğiniz uzun vadeli bir durum ise, lütfen beklemede kalınız. Merkür geri hareketi nedeniyle ilerisi adına vereceğiniz acil bir karar daha sonra pişmanlık yaratabilir.

Uzun vadeli düşünmeniz, tedbirli davranmanız, bilinçli hareket etmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER