Habertürk 12.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, bilinç altlarındaki rahatsızlık veren her şeyden uzaklaşmak için aktif bir yaşam sürmeleri gerektiğini düşünebileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 12 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, Ay-İkizler burcu etkinliği altında bir güne adım atmış bulunmaktasınız. Bilinçaltınızda size rahatsızlık veren her şeyden uzaklaşmak, duygusal ve ruhsal düzeyde kendinizi yeniden canlı kılabilmek ve ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek için her şeyden önce aktif bir yaşam sürmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Kimileriniz parasal yönden arzuladığı gibi bir hayatın içinde olmadığını, bir kısmınız ise aslında ne kadar yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Duygu dünyanızla alakalı konularda eskiyi gerilerde bırakarak yeni için adım atmanız gerektiğiniz acı da olsa farkındasınız. Yanlış veya hatalı seçimleriniz nedeniyle yaşananları unutmanız gerektiğini biliniz. Sonuçta bugünkü sıkıntılarınızın da üstesinden gelecek kişi sadece sizsiniz. O zaman bir an önce toparlansanız çok iyi olur. Her karanlığın mutlaka bir aydınlığı vardır derler. Güne adım atarken bu cümle size rehberlik edebilir.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER