Habertürk 13.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, iş ve özel hayatlarında sertlik, uzlaşmazlık ve direniş anlamındaki tavırlardan uzak durmalarını öneriyor.

Akrep burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, ev ve iş hayatınızla ilgili konularda yönetimi elinizde tutmak isteğinizin göstergesidir. Saat 11:48 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, iş ortamında veya günlük temponuzda kimliğinizi ve isteklerinizi dile getirme çabanızın işaretidir. Saat 13:50 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm abartılı şekilde kullanılmadığı takdirde sizin açınızdan gayet faydalıdır. Hem isteklerinizi kendinizden emin bir şekilde öne sürmenizi hem de yenilik anlamındaki işlerinizi organize etmenizi sağlar.

Ancak iş çevresi ve özel yaşamınızda sertlik, uzlaşmazlık ve direniş anlamındaki tavırlardan uzak durmanız faydalıdır. Onaylanmak arzunuz böyle bir enerji altında gayet yoğundur. Yeteneklerinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koyma gücünüz yükselebilir. Saat 22:58-Perşembe 09:41 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte Güneş ile Ay olumlu bir etkileşimde bulunsa da, tedbirli olmakta fayda vardır. İstekleriniz ile duygularınız arasındaki dengeyi iyi muhafaza etmek gerekir. Ne baskıcı olmalı ne de bir başkasının sizi pasif hale getirmesine izin vermemelisiniz.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER