Habertürk 14.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, kendilerini düşünerek umursamaz davranmalarını öneriyor.

Akrep burcu 14 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (14 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, yeni haftamız Ay-Yengeç burcu seyri altında başlıyor. Geleceğiniz ve güvencenizi yakından ilgilendiren konularda dönüşümde bulunma arzunuzun yoğun olduğu bugün, yeni yaşam alanları keşfetme arzunuz da oldukça yüksektir. Bu isteklilik eğitim, ticari, mesleki ihtisas, başka ülkelere yerleşim veya fikirlerinizi insanlara kendinizden emin bir şekilde sunabilmeniz anlamında destekleyicidir. Değerlerinizi korumak ve kollamaktan yana olduğunuz bugün, çocukluğunuzda sizi öğretilenler ve daha sonra yaşamın size öğrettiklerinin bilinçaltınızdaki yansımalarıyla karşılaşabilirsiniz.

Bugün inandığınız değerlere kimsenin dil uzatmasına izin vermediğiniz gibi, yaşadığınız ülkenin dünyadaki yeriyle alakalı olarak hassas düşünmeniz mümkündür. Eğer durduğunuz nokta hayatınızı garanti altına almanız için yeterli değilse, farklı yolları denemek kimi zaman oldukça faydalıdır. Ancak iyi düşünülmeli, atacağınız her adımın nereye varabileceğini hesap etmelisiniz.

Saat 10:38 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşacak faydalı görünüm, ailevi konular başta olmak üzere her alanda dengeleri yerli yerine oturtmanın önemine işaret ediyor. Geçmişte yaşananları gözden geçirmek veya bir türlü hallolmayan meseleleri bilinçli bir şekilde ele almak lazım. İç dünyanızın derinliklerinde güce öylesine ihtiyacınız var ki? Birilerine destek olmak, birilerinin umudu olmaktan sıkılmış durumdasınız. Kendiniz adına hareket etmek istedikçe, aslında başkalarına hizmet ediyormuş gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Ne yapabiliriz? Söylemesi kolay ama yapılması gereken tek şey kendinizi düşünmek ve biraz da hayatı kendi haline bırakmak. Hani şu umursamazlık hali vardır ya, bunu denemek durumundayız. Çünkü düşündükçe kendinize daha fazla yükleniyorsunuz. Hiç kimse sizden daha önemli değil. Lütfen sağlığınızı düşünün.

Sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,
Sevgililer gününüz kutlu olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER