Habertürk 15.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, partnerlerine ve otorite konumundaki kişilere kendi fikirlerini kabul ettirme arzularının yüksek olacağını söylüyor.

Akrep burcu 15 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler, Ay-Başak burcu geçişi altında Cuma gününe adım atmaktayız. İtinalı ve hızlı bir tempoda çalışmak bu enerji sayesinde gayet mümkün gözüküyor. Ancak etrafınızdaki insanların kusursuz olmadıklarını hesaba katmanız lazımdır. Yani sizin kadar titiz düşünmeyebilirler. Ayrıca mesleki alanda, otoritelerle olan tüm ilişkinizde ve partnerinizle olan irtibatınızda kendi fikirlerinizi kabul ettirme arzunuz oldukça yükselebilir. Sizin amacınız, güçlü görünmek ve bu gücü kabul etmelerini sağlamaktır. Hakimiyet duygunuz nedeniyle kimi zaman, sadece kendinizi ön plana alarak düşünebilirsiniz.

Saat 23:49 itibariyle Ay-Venüs karşıtlığı meydana geliyor. Bu etki altında ruhsal açıdan güven içinde yaşama arzunuz yoğundur. Bir yandan hedefiniz olan güzelliklere kavuşmak istersiniz diğer yandan aşka olan bağımlılığınız artar. Eğer sevdiğiniz kişiyle aranızda bir sorun yoksa bu enerji gayet olumludur. Tam tersine problemler varsa gelgitler arasında bir akşam geçirmeniz mümkündür. Saat 23:49-cumartesi 09:59 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte suyu akışına bırakarak sakince düşünmek, kafanızı hiçbir şeyin karıştırmasına izin vermeden yol almak faydalıdır.

Her güzellik aslında yüreğimizde saklı. O güzellikleri yeniden keşfetmemiz dileğimle,
iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER