Habertürk 15.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, aile, iş, para, aşk konularında detayı değil bütünü görmeye çalışarak günü olumlu geçirebileceklerini belirtiyor.

Akrep burcu 15 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, Ay-Yengeç burcu geçişi devam ediyor. Her şeyi ve herkesi kontrol altına alma güdünüz, özellikle çalışma hayatınız ve gündelik temponuz içinde fazlasıyla etkin olabilir. Bu durumun ana sebebi, sorumluluklarınızın üstesinden başarıyla gelmek ve etrafınızdaki kişilerin takdir ve saygısını kazanmaktır. Günlük aktiviteniz içindeki yoğunluğun kimi zaman gerilime yol açabileceği bugün, bazı konularda kısıtlandığınızı, bir tür yalnızlık duygusu içinde kendinizi ister istemez gözden geçirdiğinizi hissedebilirsiniz.

Bu aslında gayet olumludur. Kimi zaman insan, durduğu yeri ve varmayı düşündüğü hedefi geriye çekilerek sessizce ele alabilir. Böylece eksikleri anlar ve tamamlamaya çalışır. Lakin, bu haliniz, aşırı duygusal tepkiler göstermenize, hareketsiz bir şekilde her şeyin kendiliğinden oluşmasını beklemenize neden oluyorsa, sorun var demektir. O zaman bugün öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, aile, iş, para, aşk hangi mevzuda olursa detaylar içinde kaybolmadan asıl bütünü görmeye çalışmaktır. Böylece günü dağılmadan, her anını olumlu bir şekilde değerlendirmeniz mümkün olabilir.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER