Habertürk 16.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (16 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, istedikleri gibi yürümeyen birşeyin nedenlerini iyice gözden geçirmelerini tavsiye ediyor.

Akrep burcu 16 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (16 Mart 2011)

Sevgili Akrepler saat 03:26 itibariyle Merkür-Jüpiter kavuşum etkisi, kendini hızlı bir biçimde hissettirmeye başlar. Gelir kaynaklarınızı attırmak ve hayatınızı garanti altına alma anlamında her konu sizin için önemlidir. Bununla da kalmaz. Fikirlerinizi hararetli bir şekilde sunma taraftarı olduğunuz için sizi susturmak pek mümkün değildir. Ancak burada önemli bir konuda uyarıda bulunmak isterim. Kendinizi tabii ki istediğiniz yönde ve istediğiniz şekilde anlatma hakkına sahipsiniz. Hatta yeri geldiğinde haksızlıklara dur diyerek olan biteni düzenlemek de isteyebilirsiniz.

Bütün bunlar gayet doğal sayılmalıdır. Ancak bu kavuşum abartılı kullanıma öylesine açıktır ki, pire için yorgan yakılır. Bu durum tabii ki zarar vericidir. Benim tavsiyem, eğer bir şey sizin istediğiniz şekilde yürümüyorsa nedenleri üzerinde gözden geçirmede bulununuz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı göz önüne alarak hareket ediniz. Bilirsiniz keskin sirke küpüne zarardır. Biz bugün ne küpümüzü kıralım ne de birilerinin bizi baskı altına almasına müsaade edelim.

Mutluluk bir gölge gibi sizi takip etsin. Huzurlu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER