Habertürk 17.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, iş hayatlarında yaratıcı güçlerinin açığa çıkabileceğini, işlerini kolaylıkla halledebileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 17 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz cesaret verici Ay-Aslan burcu enerjisi etrafında şekilleniyor. Egonuzu yükseltici ve hayatınızdaki pürüzleri düzeltmeniz adına itekleyici olan bu enerji, çalışma hayatınızla ilgili mevzularda yaratıcı gücünüzün açığa çıkması sayesinde, işlerinizi kolayca ve başarılı bir şekilde bitirmeniz anlamına gelebilir. Fakat yükselen egonuz, çevrenizdeki insanlar tarafından kışkırtılmanız veya başka bir sebeple ters bir güç haline de gelebilir. O nedenle doğru şekilde kullanmaya çalışmanız faydalıdır. Sözgelimi sabırsız ve kibirli davranmayınız.
Saat 21:59 da Neptünle karşıtlık yaparak boşluğa girecek Ay, saat 22:53 olana dek bu pozisyonda kalacaktır. Bu zaman zarfında insan kendiyle kavgalı hale gelebilir. Gelgitler içinde kimi anlarda kendini bazen de dünyayı suçlar. Kabul görmek uğruna boyun eğen tavırlar gösterebilir. Nerede yanlış yaptığını düşünür. Hatta kim canını sıkıyorsa onunla konuşmak için var gücüyle uğraşır. Oysaki söyleyecekleri hiç kimsenin hoşuna gitmeyebilir. Saat 22:53 sonrası Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında rahatlamanın en iyi yolu ılık bir banyo yapmaktır. Su, sinirlerinize iyi geldiği gibi huzurlu bir şekilde uyumanızı sağlayabilir.

Doğan yeni gün, tüm dileklerimizin gerçekleşmesini sağlasın. Güzelliklere doğru yol almamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER