Habertürk 18.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, günlük tempoda istekleri ile sorumlulukları arasındaki dengeyi mutlaka sağlamalarını tavsiye ediyor.

Akrep burcu 18 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (18 Mart 2011)

Sevgili Akrepler Cuma günümüzün en önemli enerjisi saat 15:54 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Satürn karşıt görünümüdür. Bu oluşumun her burç için anlamı farklıdır ancak hepimizin dikkatimizi çekmeye çalıştığı genel nokta, bir yandan kendine dönük düşünmek isteyen bireyin diğer yandan da ilişkilerini düzgün tutma çabasıdır. Akrepler üzerindeki birebir etkisi, gündelik iş temponuzdaki sorumluluklarınızla, sizin istedikleriniz arasındaki hassas dengenin muhakkak sağlanması gerektiğinin göstergesidir.

Özetlersek, sizin istekleriniz, ihtiyaçlarınız mı önemli, yoksa görevleriniz konusunda sizden beklenilenleri gerçekleştirmek zorunda mı kalacaksınız. Bunların cevabını kafanızın içinde gözden geçirmeli, ancak acil kararlar almadan, mantıklı bir şekilde analiz etmelisiniz. Satürnün geri harekette olduğunu düşünürsek şu an için temkinli olmak faydalıdır.

Güç kazanmanız, sevgi bulmanız ve zorlukları kolaylıkla aşabilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER