Habertürk 19.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (19 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, hedefleri ile alakalı konuları gözden geçirmelerini sağlayacak olaylar yaşayabileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 19 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (19 Mart 2011)

Sevgili Akrepler, 19 Mart saat 20:11 de, Başak-Balık burç düzleminde meydana gelecek Dolunay ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konuları tekrar gözden geçirmenizi sağlayan deneyimler yaşamanız anlamına gelebilir. Hayatınıza çekidüzen vermeniz adına önemli olan bu deneyimleri güce dönüştürmenin sırrı, kuruntulu davranmamak, içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirerek, neler yapmanız gerektiğini tespit etmektir. Gerek hedefleriniz ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda bir yandan kaçış gösterirken diğer yandan bağımlılıklarınızın esiri olmamaya lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız ağır, önünüzde kocaman bir hayat duruyor. Kimi zaman aşkla terbiye olurken bazen hedeflerinizin ne kadar doğru olup olmadığıyla imtihan edilebilirsiniz. Kimi zaman yeter diye bağırmak gelir içinizden lakin hep ilerlemek durumundasınız. Geçmiş ve gelecek arasında durduğunuz şu anki noktada ihtiyacınız olanları iyice belirlerseniz, hangi oluşum veya hangi engel karşınıza çıkarsa çıksın üstesinden gelebilirsiniz. Fakat siz kendinizden emin değilseniz o zaman tabi ki ayağınıza takılan bir minicik taş bile sizi yıldırabilir.

Dolunay tüm hafta boyunca etkisini sürdüreceğinden bugün itibariyle etrafınızdaki insanlarla ılımlı ve hoşgörülü bir şekilde anlaşmaya çalışmanız faydalıdır. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda da yargılayıcı olmadan değişime açık olun. Geçmişin gölgeleri altında yürümek yerine, Dolunayın ışığı altında kendinizi yeniden gözden geçirerek geleceğe doğru yol alınız. Hata yapmaktan korkmayınız. Hatalar insanlar içindir. Her yanlış bir tecrübe der büyüklerimiz. O zaman bugüne dek yaşadıklarınızdan çıkardığınız derslerin öğretisi altında kendinize yeni bir sayfa açın. Bu öyle bir sayfa olsun ki, bundan sonra bir daha geri dönüp baktığınızda dudaklarınızda bir gülümseme belirsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER