Habertürk 19.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, çalışma hayatları başta olmak üzere bireysel olarak hırslarının oldukça yüksek olacağını söylüyor.

Akrep burcu 19 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler, Salı günümüz burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Çalışma hayatınız başta olmak üzere, bireysel olarak kendinizi ortaya koymak istediğiniz her alanda bugün hırsınız oldukça yüksek. Tutkularınız öylesine yoğun ki, kendi gücünüzle baştan çıkmanız bile mümkün.

Saat 17:58 itibariyle Merkür ve Mars gezegenleri gökyüzünde kavuştuğunda biraz önce sözünü ettiğim o tutkulu haliniz çok daha fazla artmaya başlar. Ancak burada bir husus var ki, son derece önemli. Merkür geri hareketini sürdürmekte. Bu durumda ani ve fevri çıkışlardan uzak durmakta fayda var. Olur ya, üstünüzdeki ağırlık artabilir- birileri canınızı sıkabilir-kendinizi kimi anlarda cenderede hissedebilirsiniz veya bir anda karşınıza bir teklif çıkabilir. Hangi şart veya durum söz konusu olursa olsun sakin olmakta, incelemekte ve düşünmeden karar vermemekte fayda var. Biz tedbirli olalım da gerisi kolay dostlarım.

Acil kararlar vermemeniz, dikkatlice gözden geçirmelerde bulunmanız dileğimle,

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER