Habertürk 19.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, aşk konularında görmek istediklerini değil, gerçeği anlamaya çalışmalarını tavsiye ediyor.

Akrep burcu 19 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında aşk hayatınızla alakalı yaşam evinizde etkili olacak Güneş-Balık burcu seyri, kendinizi ifade gücünüz, canlılığınız, bireysel isteklerinizi aşk hayatınızla ilgili meselelerde odaklayacağınızı görmekteyiz. Ancak Güneş her ne kadar burcunuzla uyumlu bir açı oluştursa da dikkatli olunmadığı takdirde sizi yanılgılara kolaylıkla sürükleyebilir ve gerçeklerden uzaklaştırabilir. Eğer siz, bu dönemi olumlu olarak değerlendirmek istiyorsanız lütfen gerçekçi olunuz. Görmek istediklerinizi değil, gerçeği anlamaya çalışınız. Sanatsal yönde bir mesleğe sahipseniz bu dönem gayet yararlı geçebilir.

Yeteneklerinizi ve potansiyel gücünüzü gösterebilme fırsatı bulabilirsiniz. Aşk hayatınız açısından güçlü bir romantizm, fantezi yaşamınızı destekleyebilir. Sevdiğiniz kişilere karşı daha merhametli, yardımsever davranmanızı sağlayabilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, karşınıza çıkabilecek fırsatlar veya bazı gelişen olayların başta belirlediğiniz hedeflerden sizi uzaklaştırmamasıdır. Gözünüz boyanabilir veya hiç olmadık kararlar alabilirsiniz. Hızla gelişen olaylar karşısında asıl gitmeniz gereken yönden uzaklaşabilirsiniz. Bu enerjinin bu yönlerinin farkında olarak tutarlı bir yol izlerseniz bu dönemde kendinizi iyi hissetmeniz mümkündür.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER